Hoe maak je een kater hoofdpijn te genezen?Je werd wakker met hoofdpijn na uw feestje gisteravond? Je tong voelt harige? Dit zijn twee van de meest klassieke symptomen van de gevreesde kater.

Drinken en feesten vergt wel een tol op uw gezondheid de volgende dag. Weet u waarom u last heeft van hoofdpijn kater? Dit artikel vertelt u de oorzaken en gevolgen van een kater. Wilt u weten hoe u deze beproeving kan voorkomen. Nou, ga je gang en lees dit bericht!


Uitdroging:

Alcohol verandert de werking van je lichaam nadat u uw bloed hebt ingevoerd. Het beperkt de secretie van vasopressine, een hormoon dat de waterstroom regelt. Het belemmert de absorptie van water uit het lichaam en in plaats daarvan richt de ophoping van water in de urineblaas. Dit is de reden waarom, na een paar drankjes, moet je meer pauzes kabinet nemen.

De uitzetting water vaak triggers meestal een kater als het droogt het lichaam. Tijdens het dansen en feesten in de nacht, je de neiging om veel zweet. Zweet nog verder verergert uw vochtverlies en uitdroging. Verder zweten leidt ook tot verlies van essentiële mineralen zoals kalium, calcium, natrium, magnesium, en uit het lichaam (1).

Roken:

De meeste nachtclubs en partijen hebben de neiging om een ​​groot aantal mensen die graag een sigaret op te steken hebben. Veel mensen hebben de neiging om meer te roken als ze drinken. Mensen die roken meer dan twee sigaretten op een avondje uit, lopen ze het risico van nicotine vergiftiging mild. De aandoening is niet altijd duidelijk op het eerste, maar kan uw kater naar een geheel nieuw niveau en pijnlijk. Uw bloed kan al vol giftige stoffen zijn na het drinken spree, en nu je lichaam nodig heeft om de nicotine te spoelen (2)!

Koffie:

U bent waarschijnlijk om wakker met een kloppende hoofdpijn, na een nacht van zwaar drinken. Hoe heb je verliest enorme hoeveelheden vocht uit het lichaam via de urine of zweet, je lichaam is uitgedroogd. Kan een verlangen naar water. Meestal kan je het gevoel dat het drinken van zwarte koffie om zich te ontdoen van die zeurende hoofdpijn. De dampende kop koffie, in plaats van het genezen van de kater, ontwatert alleen het lichaam verder. Je lichaam zal het water geleend van de hersenen, die ervoor zorgt dat het stress en de membranen van de schedel te verminderen beëindigen. Kortom, de zwarte koffie de hoofdpijn verergeren. Daarom moet je er van af (3) blijven.

Hoe maak je een kater hoofdpijn te genezen?

Nu weet je wat de oorzaken van een kater en waarom u weg van sigaretten en koffie moet blijven na een nacht van drinken. Bent u nieuwsgierig om te weten hoe je een kater te genezen? Nou, krijgen een IV-infuus en het pompen van de essentiële mineralen terug in het lichaam is een extreme manier van genezen van een kater.

Echter, een van de beste oplossingen voor een kater eieren. De inname van eieren helpt het lichaam (4) ontgiften. U kunt ook eten bananen. Ze helpen vullen de kalium die u kan hebben verloren na het drinken en feesten hard. (5). Drink veel water. Het zal helpen om de niveaus van vocht te reguleren in je lichaam. Je moet ook overwegen het drinken van vruchtensappen als ze kunnen helpen bij het verhogen van uw stofwisseling en snel te herstellen van uw lichaam om normaal.

Wij hopen dat deze informatie helpt u voorkomen dat vervelende kater de volgende keer dat je een feestje met je vrienden. Nu weet je hoe je kunt genieten van de na-uren party beter.

Als je weet dat een aantal home remedies voor hoofdpijn kater, neem dan met ons te delen. Als u vond dit artikel informatief, laat dan een reactie hieronder. Wij horen graag van u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha