Hoe maak je een kartonnen Zakmes makenIk ga je leren hoe je een zakmes karton maken. Als het goed gedaan en met dezelfde vorm als de mijne, die zal er zo uitzien. Dit is mijn eerste tutorial over deze site, zodat het kan verwarrend zijn:

Haal je stuk karton, en aan de vorm van het blad te vinden en te behandelen die je wilt. Ik trok ze op een stuk papier en knip ze uit eerste. Hier is mijn vorm en je kon gebruiken om te beginnen of maak een van uw eigen:

Teken de vorm van het papier op het karton, maar scheiden het blad van het handvat en voeg gewoon een beetje 'meer blad aan de onderkant van het (dit zal later worden bijgesneden) (er moeten twee uitsparingen van het handvat):


Snijd de stukjes uit en zorg ervoor dat de handgrepen zijn nog steeds. (E 'ok als de grepen net zijn uitgeschakeld)

Plaats het mes aan de handgreep op de manier die lijkt wanneer het blad binnen en is niet geopend. Met de pen tot een punt waarop de pen van het blad zou trekken. Als het goed is voor u, opnieuw tekenen met de marker zodat het beter zichtbaar.

Met je Razorblade, snijd het gat:

Zet het mes op dezelfde plaats van het punt vier (4). Met de tekening aan te geven waar het gat gaat in de handgreep. Snij het gat en overeenkomen met een deel van het handvat met de overige markeren waar het gat moet anderzijds en knip uit.

Overeenkomen met alle gaten elkaar en je tandenstoker door (de tandenstoker is de spil).

Als je hebt geprobeerd flipping het mes open en gesloten, zou u hebben gerealiseerd dat je niet kan opstijgen, dus voor uw vakantie, neem een ​​van de handgrepen, zonder het nemen van de pin en zet het mes in de positie van fase vier (4):

Markeer nu waar u de halte te zijn als je kunt niet echt zien het merk, re-teken, zodat het zichtbaar is. Snijd het merk met het blad. Overeenkomen met de handgrepen en scoor een ander zetten het potlood in het gat. Uitgesneden dat. Voor nu moet er zo uitzien:

De gaten in de handgrepen passen en blad samen (Het mes moet één (1) gat hebben en het mes moeten twee (2) Plaats de tandenstokers in de gaten ..:

We zijn bijna klaar. Dicht mogelijk bij de bushalte:

Nu kunt u snijd de overtollige kartonnen top. Langzaam open en op een gegeven moment zal er geen kartonnen overtollige u wilt knippen zijn.

Met plakband, plakband tandenstokers op het punt waar de handgreep met plakband rond de tandenstoker. Tape hier:

Wanneer u bent klaar met tape vier zijden, elke kant Cut tandenstokers voor deze grote:

Open het mes en plak alle kanten behalve de opening van de handgreep:

Merk op hoe ik de strips voor ronde delen. (Als de hendel een rechthoek, is het niet noodzakelijk stippen):

Zet een strip over het gebied tandenstokers, ook (in deze foto, het blad is een beetje 'te ver om een ​​band waar je wilt om het te stoppen te plaatsen. Het is beter om drie of zo stroken hebben, dus als je het terug , won 't rippen de tape):

Om alles te bedekken als je met de randen, het krijgen van een groot stuk tape dat is ongeveer net zo groot als het handvat:

Leg de platte lint op de hendel zonder het aanraken van het blad. Soepele alles uit en probeer niet om eventuele luchtbellen te maken (de enige luchtbellen je moet hebben moet de tandenstoker) Knip langs de randen (alle) en je bent klaar.

Hier is de laatste mes:

Nu is het allemaal gedaan met de eerste (misschien) kartonnen zakmes. Blijf oefenen en misschien zult u beter dan ik.

Op dit moment ben ik op zoek naar een stiletto te maken! Ik zal laten zien dat voor een paar dagen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha