Hoe maak je een kalender verjaardag maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 3, 2015 Admin Vakantie 0 2


Een kalender verjaardag kan veel meer dan de jaarlijkse datum van het begin van een huwelijk of een relatie bevatten. Dit type rooster kan omvatten belangrijke data, zoals toezeggingen, eerste reizen, de dag van gaan samenwonen, of een andere speciale dag. Door het creëren van een schema dat u kunt bijhouden van de tijd om ervoor te zorgen dat ze worden herdacht op een speciale manier die ze verdienen. Het maken van een kalender verjaardag is niet moeilijk, en kan ook worden aangevuld met uw speciale iemand te zorgen dat het bevat alle belangrijke gebeurtenissen.

Maak een lijst van speciale evenementen. Deze lijst kan een gezamenlijke inspanning tussen u en uw partner te zijn, en het kan enkele dagen duren. Haast je niet om alle gebeurtenissen die speciaal zijn om u te onthouden; kans is groot dat na een paar uur of dagen je nog een of twee die je vergeten bent. Begin met het schrijven van de gebeurtenis en dan bepalen de datum. Soms kan het zijn dat je niet meer weet de exacte datum, maar u weet nog wel de maand van de gebeurtenis plaatsvond. Als na een paar dagen dat je niet de specifieke datum te onthouden, kunt u en uw partner te bespreken of het moet worden toegeschreven de eerste, middelste of laatste dag van de maand als een specifieke datum.

Beslissen over de indeling van de kalender. Terwijl de traditionele papieren agenda's van uw doel zal dienen, met behulp van een elektronische agenda betekent dat u niet hoeft te opnieuw te maken in de komende jaren. Veel software bedrijven bieden planning programma's die aanpasbaar zijn en kan worden geprogrammeerd om specifieke gebeurtenissen jaarlijks te herhalen. Het zal nuttig zijn als u en uw partner kan gemakkelijk toegang tot deze kalender via het internet. Een programma op een computer is geïnstalleerd werkt ook goed.


Begin met het invoeren van specifieke data-jarig bestaan. Begin met het invoeren van de data in de maand januari, ongeacht de huidige maand. Dit zal voorkomen dat je in de war of vergeten op de afgelopen maanden af ​​te ronden. Onder meer de locatie en het type van het evenement voor elke belangrijke verjaardag datum.

Met elke datum, voeg een overeenkomstige melding van de volgende verjaardag. Deze kennisgeving moet worden gedaan ten minste een week voorafgaand aan de ingangsdatum. Als u een papieren kalender, een ster of een ander merk van de dag in de week te gebruiken voor het evenement zichtbaar genoeg zal zijn. Kalenders bieden computergebruikers de mogelijkheid om een ​​melding te plannen.

Kleur-code uw agenda. Nadat u uw evenement toevoegen aan de kalender, beoordelen elk een om te zien hoe je zou willen vieren. Geven de verantwoordelijkheid voor de planning van de viering door het geven van uw partner een kleur en een ander. Dit zal helpen bij eventuele toekomstige problemen of teleurstellingen te voorkomen om de verjaardag te vieren. Als u een papieren kalender gebruiken, maken gebruik van verschillende gekleurde pennen voor dit doel.

Maak de kalender een work in progress. Als u en uw partner te blijven om samen te blijven, zullen er meer jubilea die u wilt vieren. Regelmatig terug te keren naar de agenda op deze gebeurtenissen toe te voegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha