Hoe maak je een jurk Indian Maiden naaienWanneer een kind heeft behoefte aan een kostuum voor het komende schooljaar programma op Indiaanse cultuur, of voor Thanksgiving feest re-enactment van de school, maken deze jurk Indiase meisje. Wanneer het evenement voorbij is zal een populaire aanvulling op de dress-up box in de speelkamer zijn. U kunt ook dit model te gebruiken voor een kostuum Indiase meisje voor een volwassene. Voordat je de juiste stof. U zult materiaal dat de uitstraling van leer of een geweven materiaal, zoals fluweel is te vinden. Kies dan voor een natuurlijke kleur, zoals tan of bruin.

Meet de persoon die zal dragen het kostuum. Gebruik een meetlint om de afstand tot de rechter pols te meten, arm, schouders en linkerpols. Deze maatregel zal A. zijn

Meet de gewenste lengte van de jurk. Gebruik de tape om de afstand te meten over zijn schouder, naar de gewenste zoom. Dit zal de maatregel B. zijn


Snijd de stof in een rechthoek. De breedte moet gelijke mate A en de lengte is gelijk aan tweemaal de omvang van B. Bijvoorbeeld, als een 30 centimeter en B is 32 cm, de stof dient 30 bij 64 cm meten.

Vouw de stof in de helft. De breedte van het gevouwen helft van de maat van A zijn

Snijd een spleet in de vorm van T in het midden van de vouw, zoals getoond in FIG. Dit moet groot genoeg om over het hoofd te zijn. Nadat de sleuf gesneden, glijden over het hoofd van de drager het kostuum, met de rechterkant van de stof binnen

Vouw de nek naar beneden, waar u de snede gemaakt.

Speld de twee kanten van de stof op elkaar, tussen de rechterarm put. Snijd een rechte lijn van de pin, naar de rechter hoek van het bord. Herhaal aan de linkerkant.

Kijk naar de resultaten. De snijlijn aan de rechterzijde van de stof scheidt de onderkant van de rechter mouw van de rechterkant van de rok van de jurk. De snijlijn aan de linker kant van de stof scheidt de onderste rand van de linkermouw van de linkerkant van de rok van de jurk.

Naai de twee kanten van de stof aan elkaar kopen stiksel langs de onderrand van elke mof, en elke kant van de rok, zoals getoond door de rode lijnen in de tekening.

Draai de jurk goede kant naar buiten, naar de stiksels lijnen te verbergen. Vouw de nek naar beneden.

Snijd de uiteinden van de onderkant van de mouwen en snijd franje langs de zoom van de rok en mouwen.

Versier de jurk naaien kralen en modellering.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha