Hoe maak je een indringer reinigen van een computerDodelijke Invaders, in de vorm van virussen, malware, adware en spyware, kunnen ze gaan wonen in uw computer en zo ernstige schade veroorzaken. Veel van deze indringers worden geprogrammeerd beveiligingssoftware uit te schakelen, verwijdert bestanden en netwerkverbindingen blok. Er zijn indringers ook ontworpen om in combinatie als echte Windows-programma's of om "vals alarm" om u te laten denken dat uw computer is kapot maken. Vechten deze indringers met een agressieve tegenaanval.

Start de computer. Als een virus voorkomt normaal opstarten, opnieuw opstarten en druk op de toets "F8" op te starten in de veilige modus. Ga naar "Start/Control", "Configuratiescherm/Systeem" en uitschakelen "Systeemherstel." Niet rebooten.

Ga naar "Start" en selecteer "Run". Typ "msconfig" in het vak Uitvoeren. Selecteer "Start Up". Vinkje bij alle programma's die een vinkje hebben naast hen. Klik op "OK" en herstart. Als de computer nog steeds niet normaal starten, reboot en druk op "F8" om opnieuw te starten in de veilige modus.


Download vijf programma's uit de Web: C-Cleaner, Malwarebytes, SuperAntiSpyware, Avast en ComboFix (zie bronnen). Download deze programma's met behulp van een andere computer en download ze naar een USB flash drive.

Steek de stick in uw computer. Klik op "Mijn Computer" en zoek de inhoud zien. Klik op de "C-Cleaner Instellen" pictogram. Installeren en uitvoeren van C-Cleaner op uw machine. Klik op de bezem, dan "Run Cleaner." Klik op het register en dan op "Scan naar problemen." Nadat de scan voltooid is, klik op "Fix Problems". Reboot.

Installeer Malwarebytes vanaf de flash drive. Laat eventuele aanpassing verzoeken. Selecteer "Volledige scan". Aan het eind van de scan, verwijder alle geïnfecteerde bestanden. Niet rebooten. Installeer SuperAntiSpyware flash drive en te actualiseren. Selecteer "Volledige scan". Aan het einde van deze scan, verwijder alle infecties gemeld. Niet rebooten.

Installeer Avast van de flash drive. Wanneer gevraagd wordt, accepteert de optie "Boot Scan". Avast wordt opnieuw opgestart en de scan wordt automatisch gestart. Wanneer Avast vindt een geïnfecteerd bestand, zal het pauzeren. Druk op "2" om alle geïnfecteerde bestanden gevonden te verwijderen. Opnieuw opstarten als Avast is voltooid.

Controleer uw computer voor verdere besmetting door het uitvoeren van een Malwarebytes "Quick Scan". Als het programma blijft een virus detecteert nog, annuleren scannen. Installeer Combo-Fix van de flash drive.

Voer het programma uit Combo-Fix. Laat Combo-Fix te werken. Beantwoord alle vragen bevestigend, ongeacht de "waarschuwingen" je kunt zien. Heeft Combo-Fix niet stoppen. Wanneer het programma is voltooid, ziet u een logboek rapport. Reboot en run C-Cleaner nogmaals. Keer terug naar het Systeemherstel uit en weer in. Reboot.

Configureren Avast te dienen als een permanent programma van anti-virus bescherming en verwijder alle andere beveiligingsprogramma's die duidelijk mislukt. Open SuperAntiSpyware en klik op "Voorkeuren". Uitschakelen "Start met Windows" en "Show Splash Screen."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha