Hoe maak je een houten Knitting Loom maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 0


Er zijn vele redenen om te leren breien met behulp van een frame in plaats van breien traditionele. Frames worden bekend makkelijk op te pakken zijn, zelfs als je geen kennis breigoed, en sommige "breisters naald" uiteindelijk naar weefgetouw breien omdat deze sneller en makkelijker op de gewrichten van de vingers. Ongeacht uw redenering voor de start van het frame breien is er geen reden om het frame te kopen. Ze zijn gemakkelijk en goedkoop te maken thuis van sloophout en nagels.

Beslis over een manometer. Gauge breiers is de term die wordt gebruikt om de grootte van hun steken te beschrijven. Als u niet bekend bent met meters te kijken naar de bron hieronder. In traditionele breiwerk wordt size voornamelijk bepaald door wat maat naalden breien, maar met maasframe wordt bepaald door de afstand tussen de pennen op het frame. Dit is waarom het belangrijk is dat je beslissen wat kaliber je wilt voordat u begint met het maken van uw frame.

Meet en markeer de posities spijkers op de 2-bij-2. Meet 1/4 inch van de rand van de 2-bij-2 en plaats de eerste potlood merk daar. Als je op een teller voor standaard dikkere garen hebben besloten, nog steeds een teken plaatst elke 1/2 inch. Als je op een fijnere indicator of een plan te breien garen met een lichtere, plaats de borden hebben besloten 1/4 inch uit elkaar, en als je ervoor kiest een groter kaliber of schaven om mee te breien zwaardere garen of groot, plaats markeert elk 5/8 inch.


Hamer spijkers op zijn plaats. Rijd een spijker voor elk increment dat u gemarkeerd. Deze nagels zal dienen als de sporten op het weefgetouw breien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha