Hoe maak je een houten armband carveVerschillende soorten hout gebruiken om oorbellen, armbanden en andere sieraden te maken. Met behulp van een draaibank, een machine die wordt gebruikt voor houtbewerking, heeft draaibank uitgegroeid tot een functionele methode en populair voor sieraden maken en het creëren van andere kunstvoorwerpen. Houtdraaien is uniek ten opzichte van andere methoden van houtbewerking. Als het hout draait rond een as, een stationair gereedschap of vormgeven mes wordt gebruikt voor het vormen van creatieve ontwerpen.

Snijd de keuze van het hout in een blokvorm. De diameter van de grote vlakke oppervlak van het blok moet ongeveer 3,25 inch lang en ten minste 3/4 inch breed. Draag ook een vizier en een stofmasker/gasmasker.

Snijd het blok in een vacuüm rond het verwijderen van de schors en glad het oppervlak met schuurpapier.


Fix het blok op de draaibank. De houten leeg in de spanklauwen, een apparaat dat wordt gebruikt voor het centreren en locking hout dat draait om een ​​horizontale as.

Hout Space wit ongeveer 1/4 inch uit en weg van de bodem van het bekken met behulp van een afstandhouder, zoals metalen stang, hulpmiddel mes of houten pluggen. Dit laat voldoende ruimte voor het modelleren van de binnenrand en de achterzijde van de armband.

Zet de spindel, en gebruik een spindel guts 3/8 inch naar de oppervlakte die u worden geconfronteerd glad.

Draai de rotatiesnelheid van de spindel aan de laagste. Als hoge snelheid draaien, terwijl ontkernen uit het centrum, zou leiden tot te veel wrijving tegen het vormgeven tool.

De kern midden van het blok armband met een gatzaag of een instrument van de divisie. Kern uit op ongeveer 3/4 inch in de diepte. Geen kern helemaal door het blok.

Meet en markeer de gewenste diepte van de armband op het buitenoppervlak van de kern. Scheid de armband van wit hout met behulp van het instrument van de divisie.

Verwijder de ziel aan de armband te graven. Vervang de armband in de boorkop, en de ruimte van het stuk 1/4 inch naar buiten en uit de buurt van de klauwen met behulp van een afstandhouder, zoals metalen staaf, gereedschap mes of houten pluggen.

Strijk de binnenkant van de armband met behulp van een schraper schuin gesneden. De schraper moet worden gewezen op een horizontale hoek van 175 graden tegen de binnenkant van de manchet. Deze techniek om het oppervlak schoon vóór schuren.

Afkanten van de voorste rand van de manchet met de schraper verstek. Afkanten van de achterrand van de armband met de punt van de spil guts.

Verwijder de klauwen van hout en plaats de armband in de draaibank. Glad het buitenoppervlak van de manchet met een spindel guts.

Zand de manchet en toe te passen gepolijst. Gebruik de handdoek om glazuur wrijving en papier poets terug op de draaibank, totdat de manchet de gewenste helderheid bereikt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha