Hoe maak je een hoofd Kostuum makenAls je een kostuum te dragen voor een feest of voor Halloween, een hoofd van het kostuum is niet altijd een verplicht accessoire. Vaak is de maskers of je gezicht in combinatie met een kabinet gewijzigd zijn voldoende om het kostuum te voltooien. Maar voor kostuums die niet volledig mens, als een Lego karakter, spook of zelfs een stripfiguur, een hoofd kostuum helpen het kostuum wordt meer geloofwaardig. Als u het maken van je eigen hoofd kostuums, moet je voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat het masker goed past en maakt uw visie niet te blokkeren.

Opblazen van een ballon om de juiste maat. De bal moet groter zijn dan je hoofd zijn, zodat het hoofd van het kostuum past over je hoofd. Leg de bal op een keramische mok om het te houden op zijn plaats terwijl u werkt.

Meng 3/4 kopje witte lijm en 1/4 kopje water om papier mache pasta te maken in een kom. Tear krant in reepjes 1 inch.


Coat elk strook papier met lijm en de laag boven de bal. Gebruik twee handen als de stroken elkaar overlappen of vier handen wanneer de stroken elkaar niet overlappen. Laat het papier mache te drogen voordat u meer 2-4 lagen van deeg. Doorgaan met papier mache laag totdat het hoofd van het kostuum is de dikte die u wenst.

Maak grote ogen, een neus of andere kenmerken van karton. Gelijmd aan het oppervlak van het papier aan het gezicht te vormen. Jas wit papier stroken computer papier mache plakken. Overlappen deze strepen op de kop kostuum naar een wit oppervlak te versieren creëren.

Laat de lucht uit de ballon wanneer het deeg droog is. Snijd een opening in de ronde kop groot genoeg om over het hoofd van een mannequin pruik maker. Snijd sleuven in de voorkant van het masker te zien met behulp van een mes detail. Sommige-hoofden zijn gevormd dat de openingen voor het oog verborgen in de mond, neus, of net onder de ogen.

Verf het hoofd met ambachtelijke verf en borstels. Laat de verf drogen voor het dragen van het masker.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha