Hoe maak je een hond Glove makenWelke betere tijd om de kunst van het naaien dat terwijl het doen van een stuk speelgoed te leren? Een knuffeldier doe-het-zelf is een leuke, goedkope project geschikt voor volwassenen en kinderen. Door hun verschillende en verschillende texturen, materialen mesh zijn ideaal voor dergelijke projecten. Voor gevulde honden, gebreide handschoenen bieden een goed uitgangspunt. Kies schoenen met verschillende kleuren en patronen om een ​​unieke, pluche maatregelen te creëren.

Koop een paar gebreide wollen handschoenen vinger. Selecteer de kleur en het patroon dat het beste is voor uw hond handschoen.

Draai een handschoen binnenstebuiten en gebruik een schaar om de duim, middelvinger en ringvinger te verwijderen. Naai de openingen afgesloten met een naald en draad.


Draai de handschoen en duim verwijderd, wijs- en ringvinger stukken goede kant naar buiten. Vul elke stukje katoen.

Naai het midden-en ringvinger gevulde stukken aan de zijkanten van de handschoen om wapens te maken. Naai het stuk aan de achterkant van de handschoen duim tussen de index en kleine vingers om een ​​wachtrij te creëren.

Draai de andere handschoen inside-out en gebruik een schaar om de duim, middelvinger en ringvinger te verwijderen. Naai alleen de duim gat afgesloten met een naald en draad.

Vouw de handschoen, zodat de pink en wijsvinger lag op de top van elkaar, met de duim gat genaaid naar boven. Teken een gebogen lijn op de pols van de handschoen en naai langs de lijn met een naald en draad. Snijd langs de lijn om het overtollige materiaal te verwijderen.

Sla rechtsaf de handschoen. Vul met katoen, waardoor de index en pinky vingers leeg.

Naai het open gedeelte van de handschoen sloot aan het hoofd van de hond te beëindigen.

Speld het hoofd aan het lichaam en aan elkaar naaien. Naai of lijm knoppen om het hoofd voor de ogen en de neus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha