Hoe maak je een hoed Shamrock makenEr zijn letterlijk tientallen verschillende vormen en ontwerpen voor hoeden Shamrock, die allemaal makkelijk te maken en vereisen zeer weinig elementen. De versie die het meest gedaan door vakmensen wordt gedaan in twee delen en vervolgens samengevoegd zonder naaien of andere geavanceerde techniek ambachtsman.

Meet de omtrek rond je hoofd om de interne dimensie van de hoed te berekenen. Voeg ongeveer 1/2 inch tot het totaal om te zorgen dat de hoed past vrij over je hoofd.

Teken een cirkel die is van hetzelfde formaat als het hoofd, en teken een extra een (ongeveer 2 tot 3 centimeter groter) omheen. Dit zal de rand van de hoed te vormen, dus zorg ervoor dat het goed en comfortabel zit. Voor veel mensen zal dit blijken te zijn 7 cm en 10 cm aan de binnenkant aan de buitenkant.


Gebruik een liniaal om een ​​rechthoek te trekken 6 cm bij 5 centimeter. Knip de rechthoek, zorg ervoor dat u een mooie constante lijn.

Rol de rechthoek, en plak de uiteinden, zodat het een vorm van buis.

Lijm de buis tot aan de rand van zijn hoed, en zorg ervoor dat de onderdelen mee naar binnen, zodat het uiteindelijke product ziet er gepolijst.

Wacht tot de lijm op te zetten en af ​​te koelen, en dan rollen de groene lint en parel ketting rond de basis van de hoed op een manier dat de plaats waar de twee partijen bij elkaar komen verbergt. U kunt gewoon rollen de tape rond, en dan een knoop, of gebruik je lijmpistool om ervoor te zorgen dat alles op zijn plaats blijft.

Voeg speciale accessoires, zoals kunststof of geluk klavers, tot aan de uiteinden van de tape.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha