Hoe maak je een harde schijf op een computer controleren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 5, 2015 Admin Computer 0 1


De meesten van ons weten dat een softwareprogramma efficiënt verlengt het leven en de integriteit van het Windows-besturingssysteem en om ervoor te zorgen dat onze programma's draaien op optimale snelheid. Wat velen echter vergeten, is dat de gezondheid van de harde schijf heeft vaak niets te maken met de gezondheid van ons besturingssysteem en een fout kan zelfs in de beste omstandigheden voordoen. Het regelmatig uitvoeren van diagnostiek op de harde schijf zal eerlijke waarschuwing van mogelijke storingen te geven en de mogelijkheid van verlies van gegevens te voorkomen. Foutmeldingen, blauwe schermen, programma problemen, crashes, en vertragen de arrestaties zijn duidelijke tekenen dat de harde schijf van een pc niet actief is en dat er een schijf defect dreigend kan zijn. Tenzij de schade is fysiek, er zijn vrij veel beschikbaar voor zowel de analyse en het oplossen van problemen van de harde schijf de prestaties gereedschappen:

Voer het hulpprogramma Schijf controleren voor Windows. Het controleert en bestandsfouten reparatiesysteem (logische structuur), en onderzoekt de fysieke structuur (de integriteit van de schijf oppervlak) als goed. Sluit alle programma's, browsers, en utilities.Open mijn ComputerRight klikt u op de harde schijf (C smile Klik op Eigenschappen en klik op Extra TabUnder foutcontrole op Controleren NowClick vakje voor "fouten automatisch corrigeren File System "vakje Klik op" Scan en betast voor het herstel van beschadigde sectoren "Klik op Start om het hulpprogramma uit te voeren

Downloaden en uitvoeren van het diagnostisch instrument freeware "HD Tune". Deze krachtige tool zal een volledige benchmarkanalyse van de harde schijf draaien, controleren op de aanwezigheid van structurele fouten, onderzoeken de totale post-voor-post gezondheidsproblemen, en nog veel meer.


Download en voer het freeware diagnostische scan tool "Emsa DiskCheck." Deze tool is een hulpprogramma dual-purpose voor schijfcontrole (Prescan en de volledige schijf te lezen) en benchmarking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha