Hoe maak je een Halsband van de Parel Yo-Yo MakeEen ketting jojo wordt verwezen naar punt ruffling kleine cirkels van stof en ze te combineren tot een grote, artistieke serie "statement" te vormen. Dit is een groot nut voor alle restjes stof die u hebt liggen die te klein zijn om iets anders mee te doen zijn. Een ketting jojo zal een statement te maken, vooral als je wilt om het te erg groot te maken en je hebt misschien gemerkt. Ze zijn als een stuk van de kunst die je kunt dragen om je ketting en het zal leuk om te weten dat je het zelf deed.

Stel de mond van een glas of een kopje op een stuk papier en trace rond de buitenkant met een pen om een ​​perfecte cirkel te krijgen. Houd in gedachten dat elke maat stencil is, zal de stof jojo een halve maat kleiner hebben nadat u het te maken. Verander de grootte van uw jojo om mallen te maken voor grotere en kleinere. Knip je stencils.

Leg je stukken stof naar beneden en trek de stencil op de stof met een pen of krijt naaien. Traceren zo veel kringen als je wilt voor je ketting en knip ze uit.


Rijg de naald en buig het ene uiteinde van de cirkel, zodat de kant van de stof die u wilt geconfronteerd wordt gevouwen op de rug tot ongeveer 1/8 inch. Het uitvoeren van een eenvoudige rechte steek door deze stal.

Crunch zachtjes de stof samen rond de steken en trekken de twee uiteinden van de draad die uitsteekt vanaf de zijkant zodat de randen rond een zak-achtige vorm te vormen. Drievoudige of viervoudige knoop de uiteinden bij elkaar zo dicht mogelijk bij de stof en knip het overtollige draad met een schaar. Druk op de stof met uw handen om het te plat. Herhaal de stappen drie vier voor de andere "parels van yo-yo."

Schik alle kralen jojo op een vlakke ondergrond en plaats ze in de opleiding die je wilt dat de ketting te hebben. Hoeft niet symmetrisch te zijn en je kunt afwisselen welke kant toont voor de verschillende parels jojo. Sluit zijden van het jojo-waar te raken duwen ringen te openen door de stof, duwen door de stof van de volgende jojo op en sluit het. Gebruik een tang te openen en sluiten ringetjes.

Sluit een ringetje aan beide uiteinden van je training jojo aan te sluiten op een keten. Snijd een stuk ketting in het midden met een kniptang ervoor zorgen dat beide zijden van de ketting zijn even lang. Sluit het ene uiteinde van elke keten aan de twee ringetjes en dicht ringetjes. Zet een afsluiting aan het einde van de keten en de ketting is gemaakt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha