Hoe maak je een Halloween speurtocht Gooi voor alle kinderen van de leeftijd

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 9, 2015 Admin Vakantie 0 2


Kinderen van alle leeftijden kunnen baldadig rond Halloween, en een speurtocht is een gemakkelijke manier om ze bezig te houden. In tegenstelling tot speurtochten, die u nodig heeft om te schrijven en een reeks van aanwijzingen te verbergen, speurtochten zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Verbergen van een reeks voorwerpen, maak een lijst van de verborgen voorwerpen, en leg uit wat de kinderen moeten zoeken en vervolgens losgelaten. Deze activiteit kan meer plezier voor iedereen die betrokken is, als de kinderen zijn gekleed in Halloween kostuums om te spelen.

Objecten maken voor de kinderen te vinden. Snijd Halloween vormen, zoals pompoenen en vleermuizen op papier, knip stukken of vellen stickers in elke Halloween stickers. Houd het steunende document op. U kunt ook de werkelijke artikelen Halloween thema te verbergen. Enkele voorbeelden zijn miniatuur pompoenen, Halloween potloden, kleine zakken snoep maïs en plastic maskers,

Verberg items in de aangewezen voor onderzoek gehele gebied. Gebruik dubbelzijdige tape om de vormen te plaatsen op de muren, speelgoed, planken of andere oppervlakken beschikbaar. Verstop wat lage stem, zodat jongere kinderen ze kan vinden, en andere objecten hoger voor oudere kinderen om te verbergen.


Bereid je voor om onderscheidingen te geven aan het einde van de jacht. Het geven van eetbare lekkernijen, zoals zakken met snoep of koekjes, pompoen of Halloween veiligheid items zoals zaklampen of kleine pompoen licht-up kettingen geven. Verberg deze elementen tot de kinderen de jacht hebben afgerond.

Trainen kinderen in teams. Hoewel speurtochten afzonderlijk kunnen worden gespeeld, het afstemmen van de jongere kinderen en ouderen zal aanmoedigen teamwork. Vermijd ruzies en gekwetste gevoelens door het creëren van teams alleen. Het associëren van een jonger kind met een ouder kind, bijpassende persoonlijkheid die goed zullen samenwerken. U kunt ook vormen teams trekken namen uit een hoed.

Maak een lijst met regels. Oudere kinderen kunnen van nature sneller bewegen en ongeduldig met hun jongere teamgenoten, om uit te leggen dat de teams bij elkaar moeten blijven ten alle tijden en kijk uit voor elkaar. Verdeel de lijst met items te vinden.

Begin uw speurtocht. Als je speelt in een groot gebied, dat niet kan worden gezien van een punt, het organiseren van het volwassenenonderwijs in het hele gebied om toezicht te houden uw kinderen terwijl ze spelen.

Navigeer prijzen aan de teams die het meest aantal punten. Je wilt misschien ook een prijs voor elk team om eventuele breuk te voorkomen geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha