Hoe maak je een Halloween Movie Night HostHalloween is een leuke vakantie snoep, griezelige kostuums en plezier dat zowel kinderen als volwassenen anticiperen per jaar. Het brengt ook met het het perfecte excuus - als dat nodig is - om vrienden en familie te verzamelen voor een avond vol plezier, voedsel en bepaalde film schrik. Wat meer is, met een beetje creativiteit en planning, het is gemakkelijk genoeg om een ​​film avond van Halloween, dat u en uw gasten zal koesteren voor een lange tijd te organiseren. Lees verder om meer te leren over het hosten van een filmavond van Halloween.

Kies een thema. Kies films die in lijn zijn met de spookachtige sfeer van angst en spanning vol met Halloween. Het soort film biedt alles van Gory Halloween horror-fest op de ijzingwekkende psychologische thriller aan het licht komedie. Kies twee of drie films die thematisch verbonden zijn. 'Practical Magic', 'The Worst Witch "," Halloween "en" Casper ", zijn slechts een paar van de honderden opties die er zijn.

Maak uw filmavond in een full-blown Halloween feest met de mensen te komen in kostuum. Kies een bioscoop thema kostuums om het nog leuker te maken. Een thriller Antebellum kunnen gasten kwam uit op zoek als een scène uit 'Gone with the Wind "om uw feest bij te wonen, maar een" A Nightmare Before Christmas "kan hebben alle spotten geanimeerd!


Het krijgen van uw middelen opgericht om de spookachtige sfeer te verbeteren. Decoraties van alle soorten zijn welkom om een ​​Halloween feestje. Maak een griezelige sfeer spectrale vervangen van gloeilampen met zwart of rood. Houd je bij weinig licht.

Zorg ervoor dat iedereen een plek om te zitten of liggen! Lenen of kopen wat zitzakken als je niet genoeg stoelen. Spreid wat dekbedden en kussens voor degenen die willen iets clutch of klampen zich vast achter in de enge delen. Zet op de locatie van de badkamer of film hapjes met snaren van gloeiende of flikkerend licht als thema Halloween.

Spice up your Halloween filmavond met verfrissingen serieus eng. Zie het gedeelte Bronnen voor links naar Halloween recepten voor wat lekkers bloederig. Als alternatief, bestellen in een aantal pizza of lay-out van een spreiding van de drankjes en chips. Hebben een pot geluk met elke gast meenemen munchies film.

Koop of maak uitnodigingen Halloween thema. Stuur uw uitnodigingen en maak je klaar voor een nacht van griezelige pret.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha