Hoe maak je een Halloween kostuum thuis Man Kabouter makenDe mythe van de elf, die teruggaat eeuwen Keltische folklore, heeft geïntrigeerd en geïnspireerd veel verhalen verteld rond het kampvuur. Hoewel de traditionele kabouter heeft een ondeugende, hebzuchtige kant, de mythologie rond het meestal niet portretteren hem als kwaad. Echter, door de populaire horror film "Kabouter", veel mensen hebben gevormd verschillende adviezen over de elf, zien het als meer sinistere. Voor deze Halloween, komen met hun eigen blik boze kabouter naar al je vrienden schrikken.

Maak een klavertje vier groen kunt u koppelen aan uw zwarte hoed door eerst een stuk van donkere groene vilt. Teken een klavertje van ongeveer 3 centimeter in omtrek op het vilt. Knip de vorm met een schaar en plak de klaver op de voorkant van een zwarte hoge hoed.

Snij een broek donkergroene of zwarte zodat ze vallen net onder de knieën. Maak een zig-zag fringe resulterende verticale onderkant.


Draag kleding voor uw kostuum, inclusief donkergroene broek, zwarte knop omhoog shirt, een lichtgroene jas en een donker groene jas. Ook op een aantal lange groene maillot of knie-hoge kousen en een vlinderdas donkergroen. Als u deze items in donkergroene niet kunt vinden, kunt u altijd zwart of plaats lichtgroen gebruiken.

Solliciteer kunstnagels zoals aangegeven op je nagel kit. Eenmaal aangebracht, voeg een beetje 'nep bloed op de nagels en nagelriemen rond en smeren wat make-up bruin en groen daar. Zelfs vieze bruine en groene make-up rond de plooien van je handen.

Plaats de gouden munten van chocolade in een ketel van kunststof, zodat uw "pot o 'goud' ziet eruit als haar vol met goud. Naast goud, verkopen nep bloedig lichaamsdelen, zoals vingers valse en organen in de pot.

Breng een fundamentele basis voor het gezicht met make-up om je vieze bruine kijken. Voeg vervolgens de bruine make-up plooien en rondingen van uw gezicht, het creëren van een verweerde, oude en kwaad kabouter gezicht. Vuile truc wat groen rond je haarlijn.

Zet in je kunstgebit rotten als je klaar om te gaan. Breng een beetje 'nep bloed op de hoeken van de mond.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha