Hoe maak je een Hair Pin Lieveheersbeestje maken met viltVilt wordt gemaakt door een proces van wol met heet water en stoom het verwarmen en het drukken in een massief stuk. Dit proces van het indrukken van wol verhoogt de oorspronkelijke eigenschappen van waterdicht wol. Vilten werd oorspronkelijk gebruikt om wollen kleding waterdichte jassen en hoeden maken. Vandaag voelde commercieel beschikbaar is een element vaartuigen die worden gebruikt op grote schaal beschikbaar in vele kleuren. Vilt wordt vaak verkocht door de werf of 12-inch vierkante stukjes. Gebruik voelde om een ​​bocht lieveheersbeestje extravagante voor een jonge vrouw in je leven te creëren.

Trace een cirkel 2 centimeter op rood vilt met wit krijt. Snijd de cirkel met een schaar en borstel het overtollige krijt rond de rand.

Snij een 1-inch ovaal van zwart vilt met een schaar. Dit hoeft niet perfect te zijn. Kleine onvolkomenheden in symmetrie toe te voegen aan de grillen van het lieveheersbeestje.


Plak de ovale zwart naar rood cirkel iets overlappen 00:58 rand en met een dot van warme lijm. De zwarte ovale is het hoofd van het lieveheersbeestje en de rode cirkel is het lichaam.

Snijd drie 1/4-inch punten zwarten uit zwart vilt met een schaar te gebruiken als lieveheersbeestje. Lijm ze de rode voelde cirkel in het model van uw keuze met kleine puntjes van hete lijm.

Lijm twee googly ogen op de zwarte ovaal met kleine puntjes van hete lijm op elkaar.

Scheid de bobby pin met je vingers en houd de zijkanten uit elkaar terwijl u plakken op lieveheersbeestje. Dit zal de hete lijm te houden van het aan elkaar plakken van de haarspeld. Zet een lijn van hete lijm langs het midden van de bodem van het lieveheersbeestje en druk de bovenkant van de haarspeld. U kunt het lieveheersbeestje verticaal of horizontaal plakken op, afhankelijk van uw voorkeur.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha