Hoe maak je een haak bladwijzer makenAls u op zoek bent naar een leuk project kralen voor beginners en jonge volwassenen, zou je kunnen proberen om de haak bookmark van een voorganger te doen. Eenvoudig en leuk om te doen, bladwijzers haak pastor maken goede vakantie geschenken. Haak Shepherd is een stukje metaal, gewoonlijk brons of zilver, in de vorm van omgekeerde "J" met een lus aan het einde waar het mogelijk is om een ​​kort stuk kralen sieraden lossen. U kunt de haak van de herder hergebruik al de tijden die u wilt onbeperkt variaties bladwijzer met uw collectie van kralen te maken.

Snijd een 5-inch stuk draad sieraden medium kaliber met een kniptang.

Voeg een kleine ring aan het uiteinde van de draad met platte tang. Vlak de cyclus en de positie van de krimp beurt via het netwerk.


Vlak de knijpkraal met een tang plat. Snij elke kleine hoeveelheid draad opknoping uit de knijpkraal met de kniptang om een ​​fijne draad te creëren.

Schuif de kralen en spacers op de draad naar het model van uw keuze te maken. Gebruik van een vriend favoriete kleuren of kleuren traditionele vakantie als u het geven van de bladwijzer als een geschenk. Laat een lengte 1/2 inch draad aan het einde zonder kralen of spacers op.

Schuif de krimpbuis over het uiteinde van de draad. Leid de draad door de ring aan het einde van de haak van de pastor.

Steek het uiteinde van de draad in de buis krimp en krimp van de buis krimp met een tang platte neus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha