Hoe maak je een grijze pruik kostuum van een kind te makenPruiken zijn vaak de finishing touch voor een Halloween kostuum, evenals theater en andere shows. Als uw kind heeft een grijze pruik, kunt u een met behulp van een product genaamd wollen crêpe maken. Het simuleert haar in het theater, en is redelijk goedkoop. Plakken van de wol van een rubberen stop kaal, kunt u een pruik met elke stijl, lengte maken en haarlijn je nodig hebt.

Zet een rubberen stop op het kale hoofd van uw kind.

Teken de fijne lijn die u wilt gebruiken voor de pruik met een vet potlood. De haarlijn moet minstens 1/4 inch onder de natuurlijke haarlijn.


Snijd de kale kap langs de potloodlijn, zet het dan op een piepschuim hoofd of een andere vorm die is van hetzelfde formaat als het hoofd van uw kind.

Los verschillende pakketten van wol crêpe grijs. Nauw verweven twee snaren die om de wol ontrafelen moet worden gesneden.

Laat de wol in heet water om het weefsel te ontspannen. Vissen direct uit met een lepel en hang het te drogen.

Trek de wol droog uiteen in kleine groepjes.

Bestrijk een strook 1-inch brede vloeibare latex op de achterste onderrand van de kale dop, die de nek zal dekken.

Snijd een plukje wol in de helft en druk op de afgesneden uiteinden in natte latex, waarbij de richting van het haar van je kind groeit.

Houd de wol op zijn plaats totdat het droogt latex, de koppeling van de wol te kaal cap.

Blijven toevoegen latex en plukjes wol in lagen opwerken de achterkant van het hoofd, boven de kroon en naar de haarlijn. Herinner altijd plaats de wol in een hoek, in de richting van de werkelijke haargroei. Let op je hoofd als een referentie, indien nodig.

Vinger-kam de pruik zodra de latex gedroogd is om losse haren te verwijderen.

Knippen en stylen de pruik als dat nodig is.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha