Hoe maak je een Grand Opening Kerk Flyer makenDe opening van een nieuwe kerk is altijd een tijd van feest. Verspreid het woord aan alle leden van de gemeenschap door het verspreiden flyers aankondiging van het goede nieuws. Dit kleine begrotingspost zal afwerpen in grote manieren voor uw kerk, uw gemeenschap en potentiële nieuwe leden. Volg deze eenvoudige stappen om de beste resultaten te krijgen.

Een nieuw Word-document te openen. Maak uw kerk flyer door te kiezen voor een lettertype en typ de datum, dag, tijd en plaats van de opening. Vergeet niet om uw lettertype leesbaar te houden. Wilt u een foto van uw kerk behoren, moet u een ruimte te laten aan de onderkant van de pagina voor het.

De pastor moet een paar woorden van aanmoediging of schriftelijk toe te voegen ook. Ook een korte geschiedenis van de kerk of een kort verhaal over hoe je kwam te zijn. Om mensen te verleiden tot de inwijding van de kerk te komen, is van plan om snacks serveren of het bezit van een meet-and-greet-sessie na de opening service. Merk op dat op het handwiel. Mensen kiezen vaak voor welke kerk je wonen om wat hij wil zowel de prediking en de gemeente.


Voeg je eigen foto's. Ga naar het menu "Invoegen" en kies de foto of afbeelding van "Mijn afbeeldingen" bestand. Verplaats de afbeelding door te klikken en te slepen met de muis totdat het in de juiste positie op de pagina.

Sla het bestand op en kies een kleur af te drukken.

Bel een aantal lokale kopie centra voor offertes in 500 exemplaren. Vraag voor zowel wit en gekleurd papier en kopieën in zwart-wit en kleur. Beslissen welke het beste past bij uw budget kerk. Gekleurd papier heeft meer kans om iemands aandacht te trekken. Als je het kunt veroorloven, zal dit uw beste keuze zijn.

De meeste kerken hebben al gemeenten die zijn verzameld in scholen of woningen voor het werven van fondsen voor een eigen kerk opgericht. Begin met het passeren van de flyers voor hen. U kunt ook flyers met winkels en restaurants te laten in het gebied rond de kerk. Melden de grand opening. Veel bedrijven zullen u graag te publiceren EU roept op tot het indienen van voorstellen, maar zeker om te vragen voordat je een bericht van uw flyer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha