Hoe maak je een goede vriend zijn? 10 Geboden van een mooie vriendschapHoe maak je een goede vriend zijn? 10 Geboden van een mooie vriendschap

Andere mensen komen en gaan, maar een echte vriend is er altijd voor u. Het belang van het hebben van goede vrienden kan niet worden overschat, zodat wanneer u een echte vriend, zorg ervoor dat je een goede vriend terug naar hen. Lees deze tien geboden van een mooie vriendschap, zodat u een perfecte vriend kan worden:

1. Wees eenvoudig, oprecht en eerlijk

Een echte vriend is iemand die je kunt gaan voor eerlijke adviezen. Er zijn geen verborgen agenda's, geen leugens en geen misleiding. Wees er als uw vriend heeft je nodig, met eerlijke, oprechte en eenvoudige adviezen.


2. verraden nooit een vertrouwen

Er moet ten volle vertrouwen onder vrienden zijn en moet je in staat om je geest vrij te spreken, zonder dat je gedachten aan iedereen worden doorgegeven. Een vriend is iemand die je kunt gaan als je niet naar iemand anders. Verraden het vertrouwen en de vriendschap is ten dode opgeschreven.

3. Maak uw vriend een prioriteit

Een vriend is een prioriteit in je leven, anders zijn ze weinig meer dan een kennis. Een vriend is altijd bereid om te helpen en zal altijd ondersteuning bieden, wanneer ze kunnen.

4. Ik wil niet jaloers op je vrienden

Echte vrienden niet jaloers op elkaar te krijgen, zijn echt blij toen een vriend behaalt iets in het leven. Er is geen bitterheid of afgunst; ze delen prestaties en elkaars geluk.

5. stelen nooit van een vriend

We hopen dat hij nooit zou stelen van iedereen, maar met een vriend, het stelen betekent meer dan alleen maar wat de politie geïnteresseerd zou zijn. Stelen nooit de vriend van een vriend, nooit hun schijnwerpers te stelen en nooit vergeten om een ​​gunst terug te betalen, dit zou stelen.

6. Gebruik nooit een vriend

Heeft een vriendschap geen misbruik en niet gebruiken om je zin te krijgen. Een vriend zal u helpen in tijden van nood, want ze willen. Maar als je deze vrijgevigheid en vriendelijkheid overschrijdt, is het niet langer om een ​​vriend te zijn en beginnen om een ​​overlast te worden.

7. Wees niet te plakkerig

Vriendschap moet een ontspannen aangelegenheid, niet een bruiloft. Je kunt niet altijd jaloers zijn, omdat je vriend is in gesprek met iemand anders of niet uitgenodigd voor een feest; Het is niet nodig een vriend omvatten in absoluut alles u.

8. De tijd voor uw vriend

Zelfs als je bent verliefd op uw nieuwe vriend, vergeet dan niet je vriend! Als je nieuwe liefde blijkt een blindganger te zijn, zal je vriend er lang nadat hij vervolgde zijn weg, dus maak er het tijd om in contact te blijven met je vriend. Hij zal willen alle sappige details over hem op elke manier te weten!

9. Blijf weg van je vroegere vrienden

Niet bevriend met de ex van je vriend en zeker niet de datum te worden. Als uw ex-vriend, dan is dat gaat om de dingen te hard te maken voor iedereen, en u kunt waarschijnlijk afscheid te nemen van je vriend.

10. Wees dankbaar voor uw vriendschap

Heeft een vriendschap voor lief te nemen, goede vrienden zijn moeilijk te vinden. Vergeet niet dat een vriend kan lopen uit je leven net zo gemakkelijk als ze liepen in, dus altijd dankbaar zijn voor een goede vriend en zijn er wanneer ze je nodig hebben.

Hoe maak je een goede vriend zijn? Wat zijn de ingrediënten van een goede en mooie vriendschap? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   1
Maart 26, 2015 | 15:52:44 | later 6 uur

Hallo vrienden, goede plek, ik ben echt genieten van deze.

  0   2
Maart 26, 2015 | 16:42:42 | later 7 uur

I love it en het eens!

  4   1
Maart 26, 2015 | 22:25:01 | later 13 uur

Ik hou van alles over deze site en om de stijl van het schrijven te houden! En een goed humeur! dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha