Hoe maak je een glazen pot gesnedenHet snijden van een glazen pot is makkelijk genoeg te doen. Er zijn twee manieren om het te doen, maar met een draad in feite creëert een schone rand. Welke manier u het glas snijden, zorg ervoor dat de randen van het glas schuine zodra deze is gemaakt. Zie "Waarschuwingen" voor meer informatie.

Method Wire

Draag veiligheidsuitrusting, inclusief bril en dikke handschoenen aan.

String Method

Ratings glazen pot waarin u de pauze, met behulp van de rand van een dossier rond de buitenste rand van het glas. Druk niet te hard bij het snijden van glas. Wees heel precies met uw nul, maar wel minstens zo diep als een menselijke haar. Markeer alleen de lijn waar u wilt knippen in het glas. Houd de regel zo dun mogelijk.


Vul de glazen pot met water tot het niveau dat u wilt knippen. Vul een emmer met water dat diep genoeg is om het schip te huisvesten, zodat het vaartuig volledig is bedekt met water. Nog niet zet de pot in het water. Gooi 4 kopjes ijs in de emmer.

Buig een draad zodat het volgt de lijn die scoorde in de pot - en blijft op zijn plaats. Met vaas zittend op een tafel, verwijder de draad. Verhit de draad totdat het schijnt, met behulp van een fornuis, maar aandacht voor de draad gelijkmatig te verwarmen. Houd de draad met een tang en schuif boven het punt waar het was. Beweeg snel naar de volgende fase voordat de draad wordt gekoeld.

Dompel het glas, met de draad nog warm, met ijswater voorzichtig niet om het glas te raken, omdat het je kunt knippen. Gebruik onmiddellijk een houten stok om zorgvuldig geraakt en raakte het schip onder water door het glas u verwijdert. Het glas moet netjes breken.

Volg de bovenstaande stappen, maar in plaats van het verwarmen van een draad, plaatst u een katoenen draad rond de locatie waar u het glas te breken hebben. Katoenen touw wordt vervolgens gleed het schip en gebruikt om alcohol te absorberen. Knijp het teveel aan alcohol, zodat het niet druppelen of run down de pot.

Leg het touw rond het glas op de pot gemarkeerd. Laat geen alcohol te krijgen van het glas dat u wilt vermijden af ​​te breken.

Zet de string op het vuur en laat het branden op een plaats waar het brandgevaar is minimaal (zoals een open haard).

Toen het vuur begint te tekenen dat het bereikte zijn hoogtepunt en begint af te nemen in intensiteit, kelderen de pot in koud water laten zien.

Sloeg het glas zodat het breekt rond de scheur te raken stevig op het deel dat u wilt verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha