Hoe maak je een Gift Into Slippers WrapAls je een paar slippers voor een cadeau voor een vriend gekocht, kunt u betast te denken van creatieve manieren om hun Gift Box krijgen. Met behulp van een beetje 'van vloeipapier, tape en lint, kunt u een paar slippers te zetten in een enorm stuk snoep. Dit maakt een grote presentatie voor een kerstcadeau - of voor een vriend die snoep houdt.

Steek de punt van een slipper in de voet van de andere. Hierdoor ontstaat een compacte set die gemakkelijker te wikkelen. U kunt ook de slippers zool om zool, en wikkel een elastiekje omheen.

Snij twee 6-inch stukken tape met een schaar. Plaats een lijmstift in uw lijmpistool, en steek het pistool in een stopcontact.


Verdeeld over twee lagen tissuepapier, boven elkaar.

Plaats de slippers in de diagonaal in de linker benedenhoek van het papier. Rol de slippers in vloeipapier totdat je de rechter bovenhoek van het papier komen.

Pak de uiteinden van het tissuepapier aan elk uiteinde van de slippers. Bind lint in een knoop rond het verzamelen van tissuepapier aan elk uiteinde van de slippers. Dan, met het lint in een strik.

Knijp een dot lijm op de achterkant van twee mint snoepjes verpakt, en druk op het midden van elke boog.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha