Hoe maak je een gezicht cakey vermijden?Cake gezicht is de term die gebruikt wordt wanneer iemand het dragen van te veel make-up geven van een gezicht zien er erg cakey of made-up look. Zoals we weten, is de truc gebruikt om de schoonheid te verbeteren en te dekken eventuele onvolkomenheden. Maar te veel make-up verbergt nooit de gebreken, in plaats daarvan trekt meer aandacht.

Hier zijn een paar eenvoudige tips die u zullen helpen hoe je een gezicht Cakey make-up te voorkomen.


Begin altijd met een fris gezicht en schone

Heeft u behoefte aan een gezicht schoon en glad, zonder vuil of dode huid om de toepassing gekleurd voorkomen. Zachtjes scrubben de huid een keer per week en zorg ervoor dat u altijd uw gezicht te reinigen voor het aanbrengen van een make-up.

Hydrateren altijd je gezicht

Moisturizing maakt de huid zacht en soepel. Dit voorkomt droge gebieden en zodra dat wordt toegepast make-up, helpt om goed te mengen de truc en geeft het gezicht een nog steeds. Toepassing moisturizer na het reinigen van je gezicht en laat zitten voor ongeveer 5-10 minuten. Als u van mening bent dat vochtinbrengende crème maakt de huid glad gewoon vlek.

Met behulp van een foundation primer

De toepassing van een primer helpt verzorgen van grote poriën en de huid vlekken. Het creëert een uniform oppervlak voor de stichting en laat je make-up langer te blijven. Dit voorkomt niet alleen de applicatie is niet uniform, maar vermindert ook het aantal touch-ups moeten dus doen verminderen van de kans van een cent gezicht aanzienlijk.

Als het gaat om foundation-Less is more

Om een ​​gladde afwerking te krijgen, altijd beginnen met het aanbrengen van een dun laagje foundation (indien nodig toe te passen meer) op je gezicht, bij voorkeur met een foundation kwast. De toepassing en het mengen met de vingers leidt tot niet-uniforme toepassing. Een foundation borstel helpt om de toepassing van de fundering die een betere afwerking besturen.

De stichting correct instellen

Een instelling poeder of gezicht wordt gebruikt ter dekking van onvolkomenheden en gebreken, gelden juiste hoeveelheid, zal ook eindigen in een blik cakey. Probeer het poeder aan te brengen aan uw vette gebieden of T-zone en laat staan ​​voor een minuut voordat er iets anders toe te passen. Als u van mening bent dat uw gezicht is altijd vettig, gebruik dan een papieren handdoek in plaats daarvan.

Toepassing poeder vette gebieden:

Dit is de cruciale stap! ALLEEN van toepassing het poeder om de gebieden op je gezicht die de neiging hebben om oily- krijgen meestal de "T-zone". Als je een droge huid hebt, kunt u zelfs in staat zijn om rond te springen in het stof. De truc is om ook van toepassing in poeder in een dunne Layer- vind ik de beste manier om dit te doen is om een ​​dunne, platte spons gebruiken.

Spuit wat mist instelling:

Deze stap is optie- ik doe alleen deze stap als mijn huid ziet er een beetje 'droog na het aanbrengen van poeder. Mijn absolute favoriet product van alle tijden is het MAC Fix meer gewoon spuit mist rond het gezicht na de truc wordt gedaan. Geef een subtiel licht, voor de huid en helpen om "op te lossen" het stof in uw stichting. Als uw huid vettig is, zou ik deze stap overslaan, omdat het kan maken het er dikker, aan het eind van de dag.

Make-up is om uw mogelijkheden te benadrukken, van toepassing op de juiste manier om je uiterlijk te verbeteren! Cakey gezicht make-up is iets dat nooit zal gebeuren met je, zolang je deze eenvoudige regels in gedachten houden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha