Hoe maak je een gevulde Elephant maken



Een olifant rag is een eenvoudig knutselwerkje voor alle riolen, ongeacht het niveau. Als u het geven van uw olifant gevulde weg als een geschenk, kunt u de olifant aan te passen aan het belang van de ontvanger, door een toevoeging van een monogram of andere decoratieve elementen.

Teken de vorm van een olifant die u wilt maken. Als u niet zeker bent van de tekening van de hand van uw olifant, probeer het afdrukken van een foto van een olifant die je leuk vindt en het opsporen van de vorm van een stuk kalkpapier. Zorg ervoor dat u de volgorde van de olifant-size knuffeldier dat u wilt maken in te voeren. Gebruik de "zoom" van een kopieerapparaat, indien nodig. Snijd uw model.

Plaats twee stukken vilt grijs boven elkaar en speld met pennen. Leg je patroon olifant op de top van je vilt en speld op zijn plaats. Trace rond uw ontwerp met een permanent marker. Verwijder vervolgens het kalkpapier patroon.


Naai je twee stukken van vilt elkaar langs de lijnen van uw olifant. Leg een vacuüm unsewed ongeveer een centimeter toegang voor het inbrengen van stuffing.Cut uw olifant mogelijk, waardoor ongeveer 1/2 inch overtollig materiaal buiten de naden.

Zet uw olifant in en uit door het gat. Gebruik een stok of potlood te duwen hoeken en gebieden pocket dunner. Vul uw olifant gevuld met stukken van watten of cluster vulling. Gebruik de stick of potlood om kleinere gebieden te vullen. U wilt dat uw olifant ook worden gevuld en pluchen speelgoed; niet genoeg grap niet gebruiken ertoe leiden dat uw opgezette olifant om klonterig en misvormde kijken.

Gebruik een naald en draad of een naaimachine om het gat van een centimeter te sluiten.

Voeg decoratieve elementen aan uw olifant personaliseren, als u meer stukken van grijs vilt voor flaporen, of knoppen kunt toevoegen voor ogen. Voor een Indiaas thema, probeer het toevoegen van stukken materiaal sari olifant terug te kijken als een zadel decoratief. Stukken van wit vilt kan worden genaaid of warmte-gebonden om te kijken als slagtanden en teennagels.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha