Hoe maak je een gevlochten rand maken voor een quiltVlechten is het proces van interlacing drie of meer lagen van een flexibel materiaal om een ​​mooie, gevlochten patroon te maken. Een verweven grens voegt de laatste hand aan een extra dekbed; neatens maar ook rommelige randen en voorkomt rafelen stof quilt. U kunt ervoor kiezen om de gekleurde stroken stof, kant of touw te gebruiken om krat een gevlochten rand die de stijl van uw quilt aanvult. Al het nodig is om een ​​gevlochten rand te creëren materialen kunnen worden gekocht bij ambachtelijke winkels of online retailers.

Meet elke kant van de quilt en voeg samen alle maatregelen. Knip drie dunne stroken doek, koord of kant die elk tweemaal de lengte van de totale meting.

Lijn de toppen van de drie stukken. Maak een enkele knoop ongeveer 1 cm onder de bovenkant van de stukken. Snijd een kleine strook plakband, en bevestig de draden aan de bovenkant van uw werktafel.


Scheid de drie lijnen zodat elk ervan verticaal evenwijdig aan elkaar aangebracht.

Til de draad links over de halve draad, dus dat is gelegen in een centrale positie. Til de draad aan de rechterkant boven de draad in het midden zodat ligt nu op de middelste stand. Trek de draad strak om een ​​strakke vlecht maken, of niet goed om een ​​rommelige, losse vlecht maken. Herhaal deze techniek inslaan op de gewenste lengte van de grens dekbed vlechten.

Breng een druppel lijm stof op één van de strengen aan de onderkant van de vlecht en de lijm een ​​filament. Herhaal met de resterende draad zodat de bodem van de vlecht vast zit. Verwijder de tape van de bovenkant van de draden. Knip alle overtollige draden met een schaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha