Hoe maak je een gehaakte hart makenEen hart haak is een nuttig project voor iemand gewoon leren om te haken. Dit model zal toelaten de beginner om te leren en te oefenen op een aantal punten. Harten klaar kunnen aan elkaar worden genaaid om een ​​krans te maken voor Valentijnsdag of kan worden gebruikt voor het verbeteren vele andere projects.This ambachtelijke model is voor een hart met twee centimeter, gebreid in een cirkelvormige indeling; een klein perfect cadeau om iemand te laten speciale weten hoeveel u geeft.

Maak een slip knoop. Een lus in de draad van ongeveer cm van het uiteinde van de draad. Duw de draad van de zijde van de bal van de draad (work) via de achterzijde van de vorige cyclus als tweede cyclus. Zet uw haak door de tweede cyclus is gemaakt en trek de ring om de knoop te scherpen. Trek de werkende garen aan de strop om je haaknaald scherpen.

Keten zes steken. Houd de haak met zijn rechterhand en wikkel de draad werk achter je haak en neer aan de voorkant. Gebruik de haak om de draad lus verpakt door de lus die al was het op je haak om de eerste l voltooien trekken. Herhaal dit vijf keer voor een totaal van zes ketens.


Duw de haak door de eerste lus van de keten, wikkel de draad en haal deze door de lus op de haak als in stap 2, zet de keten in een cirkel.

Half stokje een punt. Wikkel je werken draad achter en in de voorkant van de haak. Duw de haak door het midden van de cirkel geketend. Wikkel je werken garen rond je haak en beneden aan de voorkant. Trek je haak terug door het midden van de cirkel geketend. Wikkel je werken garen over de rug en de voorkant van de haak. Gebruik de haak om de draad gewikkeld lus die je gewoon op de haak voor de rest van de drie andere ketens aan de haak te trekken.

Stokje een punt. Wikkel je werken draad achter en in de voorkant van de haak. Duw de haak door het midden van de cirkel geketend. Wikkel je werken garen rond je haak en beneden aan de voorkant. Trek je haak terug door het midden van de cirkel geketend.

Wikkel je werken garen over de rug en de voorkant van de haak. Gebruik de haak om de draad gewikkeld lus die je gewoon op de haak gezet door de eerste twee kettingen aan de haak te trekken. Herhaal dit nog een keer, totdat er een ring links op je haak.

Triple gehaakte twee steken. Wikkel je werken garen rond de rug en in de voorkant van je haak twee keer. Duw de haak door het midden van de cirkel geketend. Wikkel je werken garen rond je haak en beneden aan de voorkant. Trek je haak terug door het midden van de cirkel geketend.

Wikkel je werken garen over de rug en de voorkant van de haak. Gebruik de haak om de draad gewikkeld lus die je gewoon op de haak gezet door de eerste twee kettingen aan de haak te trekken. Herhaal dit twee keer totdat er slechts één ring links op de haak. Herhaal dit voor de tweede triple punt.

Eindigt op de linkerkant van het hart. Stokje een punt; half stokje twee punten; keten van twee steken.

Voltooi de rechterkant van het hart. Half stokje twee punten; Stokje een punt; triple haken twee punten; Stokje een punt; half stokje van een punt.

Duw de haak door het midden van de cirkel geketend. Wikkel de werkende garen rond de achterkant en de voorkant van de haak en trek de haak en loop terug door de cirkel geketend. Knip je garen waardoor ongeveer zes centimeter.

Gebruik de haak om de lus te trekken door de andere lus op je haak, het trekken van de draad af te knippen helemaal door. Trek het uiteinde van de gesneden draad aan het punt scherpen.

Trek de draad naar de achterkant van het hart, en bind de twee staarten garen dicht op elkaar.

Gebruik je stopnaald te weven de draadeinden in je werk en snijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha