Hoe maak je een gat in een ring makenEn 'het mogelijk om een ​​gat te boren door middel van een ring, het verstrekken van de juiste instructies te volgen met de juiste apparatuur. De grootte en vorm van de tip afhangt van het soort materiaal van de ring is gemaakt, maar de boortechniek blijft hetzelfde. Gaten geboord kunnen worden door middel van zachte en harde metalen, hout, klei, plastic en been. Gaten zal een functie te creëren op de ring, ook toestaan ​​dat de ringen aan armband of ketting te hangen. Al het nodig is om een ​​gat te maken materialen kunnen worden gekocht bij bouwmarkten of online retailers.

Zoek het punt waar u de ring om het gat te zijn. Maak een klein bordje op de plek om krassen op het oppervlak van de ring met de punt van de pen.

Plaats de ring in het midden van de grijper, de kras omhoog. Draai de hendel aan de zijkant van de stationaire ring tang stevig op hun plaats.


Volg de instructies voor het boor in, en zet de bit in de boor. Draag een veiligheidsbril. Draai de boor terug en langzaam duw de boor door de kras op de ring om een ​​gat te maken. Het is altijd beter om te beginnen met een kleine opening en maak het groter indien nodig.

Draai de hendel om de klem ring loslaat. Wrijf het bestand van sieraden rond de top en bodem van het gat om eventuele scherpe randen glad.

Vul een kleine glazen kom met warm water en een druppel van schonere sieraden. Het verlaten van de ring in de oplossing en laat het staan ​​voor een paar minuten. Verwijder de ring en voorzichtig droog met een doek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha