Hoe maak je een Free-Form MozaïekVrije vorm, of gebroken tegels, mozaïeken zijn een creatieve manier om te hergebruiken en recyclen beschadigde tegels, oude gerechten, gechipt kopjes diverse snuisterijen of je kunt niet laten gaan. Deze bijzondere vorm van kunst kunt u elk oppervlak verfraaien - tafels, balies, spiegels, lijsten, of zelfs een douche. De enige beperking is uw fantasie.

Zet tegel of porseleinen stukken in een zware, bruine papieren zak. Draag een veiligheidsbril en handschoenen, voorzichtig maar stevig breken tegels en porselein into1.5 tot 3-inch stukken met een rubberen hamer. Probeer niet te tegels en chine breken in stukken die te klein zijn, waardoor ze moeilijk te bewerken later maakt.

Bereid uw artikel is versierd met mozaïek. Zand en stof elke tafel, frame, of een ander item van houten en poeder grondig.


Schets een idee van het ontwerp. Plan elke grens, bepalen of je gaat voor een groot stuk te gebruiken, zoals de centrale ontwerp van een oude schotel, als het brandpunt. Anders krijgt niet te gedetailleerd, omdat je stukken zijn niet exact, is het noodzakelijk om te kunnen ontwerpkeuzes te maken als je reis. Scheid je gebroken stukken in stapels geschikte gebaseerd op waar ze in de tekening worden geplaatst.

"Butter" op de rug van elk stuk met een plastic mes flexibel. Leg de stukken stevig op de tafel. Wanneer een stuk moet worden aangepast om te werken binnen uw ontwerp, gebruiken tegel tangen om het stuk vorm te geven. Draag altijd werkhandschoenen en een veiligheidsbril. Laat ongeveer 1/2 inch tussen elk stuk te voegen toe te staan. Tot 1,5 centimeter kan worden verlaten voor een meer open uitstraling.

Laat uw tegel ontwerp afgerond te installeren en te droog voor ten minste 48 uur. Als u in een bijzonder vochtige kan tot 3 dagen. De ideale temperatuur voor de oprichting van de mastiek is niet minder dan 73 F.

Meng de mortel aan de aanwijzingen op de verpakking een veiligheidsbril en werkhandschoenen dragen. Eenmaal gemengd, verspreid de mortel op uw ontwerp, werkt goed in de groeven. U kunt het mes gebruiken of zet op een handschoen voor eenmalig gebruik en gebruik de kant. Het ontwerp moet voldoende door de mortel vallen. Reinig de meest hoeveelheid specie uit de tegels, als je kunt met een grote natte spons. Herhaal dit indien nodig tot het ontwerp is weer zichtbaar. Zeker niet te specie uit de groeven te verwijderen.

Laat de specie een nacht drogen, of voor ongeveer acht uur. Wanneer de specie droog is, poets het ontwerp met een schone doek om overtollige specie te verwijderen of af te vegen met een vochtige spons. Verzegelen mortel met enige commerciële grout sealer en bekijk het stuk met trots.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha