Hoe maak je een Folk Victoriaans Huis bouwenRijke huiseigenaren tijdens het Victoriaanse tijdperk kosten noch moeite gespaard om hun weelderige woningen te bouwen. De uitgewerkte gevels van deze huizen, met hun koninklijke torens, versierd wraparound portieken voorzijde en trim peperkoek-achtige, zijn een getuigenis van de gastheren groeien rijkdom en het belang. Echter, met de uitbreiding van de spoorwegen en nieuwe machines, hout snijden geautomatiseerde, veel van deze decoratieve elementen beschikbaar kwam voor huiseigenaren betekent minderjarigen. Folk Victoriaanse stijl ontwikkeld als eenvoudige huisjes en boerderijen werden ingericht in een stijl vergelijkbaar met de huizen van de hogere klasse.

Kies een plant. In tegenstelling tot de Queen Anne-stijl, de lay-out van een traditionele Folk Victoriaans huis was eenvoudig en symmetrisch. Torens, glas in lood ramen en een schuin dak zijn meestal afwezig. Één of twee verdiepingen, boerderij vierkante of "L" en chalets waren gebruikelijk in een groot deel van het land. Ook de lay-out "shotgun", een lange vlakke doosvormige, rechthoekig van vorm, is een plattegrond Folk Victoriaanse gebruikelijk in New Orleans. De "gun" is genoemd naar het feit dat je een shotgun aan de voor- en achterdeur kunt fotograferen zonder het raken van een enkele wand.

Voeg een veranda. Het scherm veranda een groot deel van de inrichting weergegeven op een Folk Victoriaans. De steunen kunnen worden geactiveerd veranda spillen vergelijkbaar met die van een Queen Anne, of berichten vierkant met afgeronde hoeken, die typisch de Victoriaanse Italiaanse zijn.


Beugels voegen onder de dakrand en trim decoupeerzaag. Een lijn van beugels onder de dakrand is een gebruikelijke manier om een ​​Victoriaanse Folk zoals het toevoegen puzzel gerecht of peperkoek, een dergelijke structuur, een kenmerk overgenomen van de vorige neo-gotische stijl van het midden van de jaren 1800 te versieren.

Kies een kleur verf. In tegenstelling tot de Queen Anne "geschilderde dame", het kleurenpalet voor Folk Victoriaanse huizen was heel simpel, bestaande uit een kleur voor het lichaam en een voor de trim. Lichtere kleuren algemeen de voorkeur omdat ze gemakkelijker verkrijgbaar dan donkerder en minder onderhoud nodig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha