Hoe maak je een fles wijn frame van Cork Board makenGooi de wijn fles caps; In plaats daarvan, met uitzondering van projecten voor slimme woninginrichting. Zo kunt u kurkborden, onderzetters, frames en kunst aan de muur met kurken wijnfles gebruikt of nieuw te maken. Ambachtelijke winkels en online retailers verkopen van nieuwe wijnkurken in een continue stroom, zodat de materialen zijn beschikbaar, zelfs als je geen wijn drinken. Versier caps met acrylverf, spuitlak, linten, knopen, parels en kralen pinnen om uw ontwerp aan te passen.

Verwijder het glasraam van een muur die gelijk is aan de gewenste grootte van de fles kurk boord van wijn. Sla het glas voor toekomstige projecten van de handel. Laat de rug aan het frame.

Droge mount een rij van kappen langs de bovenrand van het binnenste gedeelte van het frame wand. Leg de doppen op hun kant. Draai elk volgend kurk in de tegengestelde richting, een met de iets meer vet uiteinde en het vervolgens met de iets meer vet uiteinde omlaag, zodat de kappen rusten op beide zijden. Knip de eerste en laatste kurk met een gekarteld mes eventueel de rij doppen geschikt aan het frame te maken.


Droge Geschikte volgende rijen pluggen op dezelfde wijze als de eerste lijn. Begin elke regel met de dop geconfronteerd in de tegenovergestelde richting van de vorige rij. Vul de binnenzijde van het frame met kurk. Indien nodig, knip de doppen op de bovenste en onderste rijen lengte gelijkmatig te passen in het frame. Verwijder de doppen in orde.

Een dun laagje eendelige epoxylijm langs de binnenzijde van de achterwand chassis langs de top waar de eerste rij doppen geschikt. De breedte van de rij lijm mag niet hoger zijn dan de breedte van de eerste rij van de fles wijn kurken.

Druk de stekkers in de lijm side-by-side, één voor één, te beginnen bij de linker binnenkant van het frame. Druk op elke cap in de lijm om de lijn te vullen.

Volg de stappen om elke volgende rij van wijnkurken voegen in het frame. Laat de lijm 24 uur drogen voordat u de kurk boord ingelijst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha