Hoe maak je een engel buffer makenKerstbomen winkel-gekocht kan vaak duur en cliché. Als u op zoek bent naar een goedkope manier om uw kerstboom te versieren, terwijl het toevoegen van niet meer dan je kast of uw dichtstbijzijnde apotheek uw persoonlijke touch look. Zelfgemaakte kerstversiering kan ook een geweldige manier om het bedrijf van uw nabestaanden en je beste vrienden te genieten. Sommige mensen kunnen afschrikken door het idee van het gebruik van een vrouwelijke hygiëne product voor een vakantie decoratie, maar deze producten kan een stuk intelligent gesprek te creëren voor uw volgende partij vakantie.

Het maken van uw Tampon Angelo

Neem de tampon uit de applicator en bevochtigd om het lichaam te vormen. En 'beter gewoon aan het staafje steken in een kom met water om ervoor te zorgen dat het vocht gelijkmatig wordt toegepast. Als je mix zetmeel met water, vindt u dat u betere resultaten te krijgen, omdat het lichaam verstijft waardoor het makkelijker wordt om uw engel versieren, evenals het helpen van zijn lichaam om overeind te blijven als het eenmaal op uw Kerstboom verschijnt .

Vorm het lichaam van uw engel trekken de pad als je eenmaal uit het water hebt genomen en vorm als het je past. Zodra u de gewenste vorm hebben bereikt, laat je engel lichaam droog. Met de duim en twee vingers in een pinch-hoe trek de zijkanten van het lichaam naar de buitenzijde van de angel is een goede manier om de gewenste resultaten.


Geef je engel een hoofd invoegen tekenreeksbuffer door een kraal van hout, waardoor het hout, kralen zitten op de top van de pad. Het toevoegen van een gezicht het hoofd van uw engel is eenvoudig hoe je een smiley gezicht op houten kralen te trekken. Je wilt oppassen niet aan de hiel van hout wrijven voor een paar momenten na het geven van een gezicht te zijn, hoe hij zijn gezicht schoon kan een vegen. Om je hoofd te houden stevig op zijn plaats, steek de punt van de hete lijmpistool direct onder het hoofd van de engel en dep een beetje 'hete lijm tussen het pad en de hiel van hout. Dit zal de kop vrij van het lichaam te bewegen houden.

Geef je engel zijn vleugels, die kan worden gedaan op verschillende manieren. De eenvoudigste manier voor het grootste deel is gewoon een bandkabel of een boog vooraf gebonden. Voldoende om een ​​beetje 'van warme lijm spuiten op de achterkant van uw engel wattenstaafje en de boog van toepassing met uitpuilende zijden, zodat het lijkt alsof de vleugels zal zijn. U kunt ook gebruik maken van een scherp mes of scheermes om een ​​stuk karton gesneden in de vorm van vleugels en verf met glitter lijm. Het zal hetzelfde proces gebruiken om de kartonnen vleugels van toepassing in de achterkant van je engel als je deed met de band.

Neem de metalen pijp schoner en gebruik deze om aureool van uw engel te geven door het buigen van de punt in een cirkel die loodrecht op de pijpenrager. Snijd de pijpenrager als nodig en lijm op de rug op de vleugels van de engel en laat de halo boven net boven het hoofd van de engel.

Plaats uw engel op uw kerstboom. Gebruik het einde van de string die aan uw engel en een knoop van voldoende grootte voor de tak die op zal worden gelegd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha