Hoe maak je een emmer Trick-or-Treat makenIn plaats van naar een kant en klare Halloween emmer kopen, zorg containers trick-or-behandeling met uw kinderen. Wees zo creatief als je wilt met behulp van de items die je al in huis hebt. Recycle de oude ijs emmer of een emmer van het strand en zet hem in een vector trick-or-treat vakantie voor gebruik tijdens Halloween.

Zoek een emmer die groot genoeg is om te gebruiken als een emmer trick or treat, maar niet te groot om mee te nemen uw snoep op Halloween nacht. Een aantal goede dingen te gebruiken zijn een emmer of een emmer ijs leeg.

Meet bouw document teneinde voldoende om de gehele bak betrekking hebben. Gebruik papier oranje, zwart of wit te gebruiken als basiskleur voor de emmer. Lijm het karton op de emmer om alle woorden of decoraties op de container te dekken.


Maak tekeningen van Halloween met een potlood op de andere kleuren van de kaarten. Tekenen dingen zoals spoken, pompoenen, schedels, vogelverschrikkers, vleermuizen en ga zo maar door. Knip deze foto's en plak ze op de emmer.

Schuim lijm Halloween ontwerpen die je kunt kopen op elke ambachtelijke winkel op je emmer. Lijm de ogen op Wiggle uw ontwerpen als je wilt.

Snij twee stukken van zwarte satijnen koord over een voet lang elk. Bind een aan elke zijde van de basis van de handgreep.

String zwart en oranje kralen op de touwen en knoop ze aan het eind. U kunt alfabet kralen gebruiken om spellen uit de naam van uw kind of gewoon gebruik maken van Halloween-gekleurde kralen.

Maak je klaar om die emmer met Halloween snoep en andere lekkernijen te vullen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha