Hoe maak je een eenvoudige sport model Quilt makenBaseball fans zullen voetbal, voetbal of sport te genieten van een warme deken, heeft een patroon sport. -Sport gedessineerde stof is verkrijgbaar in stof of quilt winkels en internetsites quilten stof. Beginnende quilters vindt dit model quilt makkelijk te bouwen. Deze quilt zou een grote gift voor middelbare school diploma voor een sport-fan uit het huis voor het leven in een college dorm zijn. De quilt zal de student thuis, bedenk samen met zijn favoriete sport.

Snijd 32 vierkantjes, meet 5 bij 5 centimeter per stuk, door twee stoffen sport thema voor een totaal van 64 vierkantjes.

Verbind twee pleinen van verschillende stoffen met elkaar door te naaien langs een rand met een naad 1/4-inch, met behulp van een naaimachine. Herhaal dit met alle pleinen. Naai twee paren bij elkaar om een ​​dambordpatroon van vier-patch met de twee stoffen te maken, ervoor te zorgen dat de weefsels worden afgewisseld.


Blijf de pleinen aan elkaar te naaien tot je 16 vier patches.

Naai vier van de vier patch voor de oprichting van vier tot en met 16 patches. Gebruik 1/4-inch naad.

Naai de vier 16-patch samen om de quilt te voltooien. Gebruik 1/4-inch naad.

Cut mousseline quilt en de maatregelen van de voltooide quilt.

Mousseline blad, dekbed en de quilt op een tafel. De mousseline moet naar beneden en de bovenkant van de quilt moet worden naar boven. Plaats veiligheidsspelden elke 5 centimeter rond de quilt aan alle drie de lagen aan elkaar te bevestigen.

Rijg de naainaald met drie strengen borduurgaren en knoop de uiteinden.

Steek de naald door elke hoek lappendeken van boven door de mousseline opnieuw. Breng de naald naar voren, na een punt 1/4 inch. Snijd de draden om de lengte van 2 cm meten, en das een platte knoop veilig.

Herhaal de stappen borduren patchwork gelijkspel in elke hoek, waardoor de veiligheid pinnen als je werkt op de quilt.

Snij de verbinding met de meting van de omtrek quilt stiksel katoen. Speld de koppeling met de juiste kant van de quilt aan boord.

Zet de kabel met een punt rechte naad 1/4 inch van de rand quilt. Vouw de link hierboven, pins naar mousseline en met de hand naaien mousseline steun te ondersteunen om de quilt te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha