Hoe maak je een dunne Tied Friendship Bracelet makenVriendschap armbanden eerste tijdens 1970. Vandaag werd populair in de Verenigde Staten, worden deze kleurrijke stoffen koord armbanden nog steeds gedragen als modieuze accessoires. Vriendschap armbanden zijn makkelijk te maken met een simpele techniek en ambachtelijke touwtje knoop. De mogelijkheden zijn eindeloos voor armbanden met een verscheidenheid van kleuren, modellen en maten die u toelaten om een ​​unieke armband voor elk van uw speciale vrienden te maken.

Selecteer drie of vier verschillende kleuren touw taak om uw vriendschap armband te maken. De kleuren, de dikte van de armband zijn.

Snijd een koord van elke kleur die u koos. De lengte moet ongeveer dezelfde lengte van de vingertoppen om de schouder van de persoon die het dragen van de armband.


Houd de snoeren zodat ze zijn allemaal in de lengte, en bind een lus knoop strak aan de bovenkant. Zorg ervoor dat u over een tot twee centimeter te verlaten boven het touw om de knoop later te binden.

Bevestig de veiligheidsgordel aan een plat oppervlak met tape aangebracht over het knooppunt. Scheid de snaren op uw werkblad, en regelen de kleuren naar uw wens.

Neem het touw aan de linkerkant, en steek het touw naar rechts, die een vorm die doet denken aan het beperkte aantal vier.

Plaats de eerste groep door de lus wordt gecreëerd, en trek het touw omhoog totdat de cyclus in het bovenste gedeelte van de manchet in de buurt van de knoop gesloten. Zorg ervoor dat u de tweede snaar te houden, zodat de lus blijft de kleur van de eerste reeks.

Maak een andere cyclus op dezelfde wijze met dezelfde twee snaren een top knoop armband in de kleur van de eerste groep te vormen om mee te beginnen aan de linkerkant. De eerste kleur moet staan ​​rechts van de andere snaar gebruikt om de knoop op binden.

Til de eerste reeks, en herhaal het proces twee ringen aan een knooppunt met de eerste kleur en de volgende string op de juiste vormen.

Doorgaan knopen met de eerste string en elke snaar vlak voor het hebben vastgebonden knopen op alle andere snaren. De string moet worden gestart met de juiste ver de andere snaren, en je moet een rij van 2-3 knopen van dezelfde kleur te zien.

Draai de armband hierboven en controleer de rug om ervoor te zorgen dat de knopen zijn nauw met elkaar verbonden. Duw de knooppunten met de nagel, als de kleuren van de andere snaren zijn zichtbaar door de knooppunten.

Start een ander rij knopen met het string verder naar links, en ga verder met stropdas op knooppunten, contract van links naar rechts om een ​​andere rij is voltooid.

Doorgaan met rijen knopen met de andere kleuren te maken, totdat u de gewenste lengte van de armband te bereiken.

Leg een knoop ring aan de onderkant te zorgen voor volledige en armband. Snijd het overtollige draad, waardoor een centimeter of twee om de armband te binden op de pols.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha