Hoe maak je een diploma kader kopenJe hebt hard gewerkt, overleefde de ceremonie en hoorde 'Gefeliciteerd Grad "duizend keer, maar je diploma is pas compleet als u het frame en hang je diploma. Omdat hogescholen en universiteiten meestal verstuurd na de daadwerkelijke ceremonie diploma, dit geeft je de tijd om te kopen en pas het frame dat u nodig hebt om je diploma te presenteren.

Neem de maten van je diploma voor het kiezen van het frame. Het faalt nooit dat als je het frame te kopen zonder de juiste maten, je diploma of het zal te groot of te klein zijn. Bespaar jezelf de teleurstelling en ga op zoek naar de juiste maat.

Beslissen of u het certificaat om de hele ruimte te vullen in het frame, of als u een rand wilt matten die je diploma complimenten gebruiken. Sommige diploma's zijn eenvoudig in kleur en design en een decoratieve mat in uw school kleuren kan echt maken dat hij opvalt.


Kies de plaats waar u wilt het diploma ontvangen. Indien het diploma is op een bureau te geven, kiest u een frame dat uw bureau en accessoires complimenten. Indien het diploma cursus in een muur, na te denken over de ruimte die je hebt in te vullen en de kleur van de muur om uw frame te passen.

Kiezen voor het markeren of graveren op het frame, als je wilt om een ​​beetje 'flare toevoegen. Dit is een geweldige manier om echt te passen het hele stuk en uw trots prestatie. U kunt er ook voor kiezen om een ​​gouden gekleurde plaque voegen of boven of onder het frame ook.

Maak dit het brandpunt van je prestaties door het plaatsen van het diploma in het centrum van beelden of andere prijzen. Schik de andere beelden, meestal klein, rond het ingelijst diploma of diagonale lijnen te integreren met andere certificaten van de prestatie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha