Hoe maak je een Diorama Canyon berg voor kinderen makenLeer de topografie van onze wereld is beter gemaakt met de handen op projecten als diorama's die bergen en dalen met diepe canyons in tussen hebben. Ouders met kinderen werken voor deze projecten, omdat ze zijn leuk om te doen, als een beetje 'rommelig. Plan een weekend van start tot finish.

Bepaal de grootte van het diorama. Als het groter zijn dan een 2-meter snijplank zal zijn 3 meter, bouwen van een platform dat kan worden gebruikt om het afgewerkte project te vervoeren. Het merendeel van de diorama staan ​​op een regelmatige hakken. Bedek de rand met de bouw papier.

Gebruik een 2-liter fles frisdrank naar de top van de hoogste piek van de berg vormen. Kleinere pieken worden gevormd over de flessen die worden gedood. Draperen kippengaas over de fles en de hand beeldhouwen kanten met groeven en deuken te simuleren valleien en canyons. Rotsformaties worden kleiner door het vullen van kleine plastic zakjes gevuld met verfrommelde krant en taping ze vorm te geven gemaakt.


Bereid een oplossing in papier mache van ongeveer 2 kopjes bloem, 1 kopje witte lijm en 2 kopjes water. Het mengsel moet worden als slagman. Rip krant in reepjes 3 inch en bedek ze met lijm papier mache. Bedek de woning op de bergen en kleinere rotsen met twee of drie lagen papier mache. Gebruik je handen om ze te kneden in vorm, hoe de strips van de krant van toepassing. Droog 's nachts.

Voeg meer lagen op de bergen, zoals gewenst. Bedek de rotsen met keukenpapier gedrenkt papier maché lijm ze een ruwere textuur te geven. Droog voor enkele uren.

Het schilderen met tempera donkerbruin over de rotsen en bergen. Wanneer het droog is, gebruik dan een spons om lichter bruin van toepassing op alles behalve de diepe canyons. Werk af met sponzen groen voor het effect van gras. U kunt witte verf op de hoogste toppen dep te simuleren sneeuw.

Als de tempera verf volledig droog is, verplaatst het project buiten en bedek het diorama met een lage glans acryl spuiten afwerking.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha