Hoe maak je een diavoorstelling met muziek in Windows Vista te makenHoewel er verschillende mogelijkheden om online te betalen aan diavoorstellingen met muziek maken, kunt u een beetje 'van tijd en geld besparen door gebruik te maken van de ingebouwde software die door het besturingssysteem Windows Vista. Windows Movie Maker kunt u uw foto's in de time-line bewerken zetten en maak een presentatie. U kunt zelfs een soundtrack toe te voegen aan de presentatie aan jazz dingen. Windows Movie Maker is een gratis applicatie. Als om wat voor reden dan kunt u het programma op uw computer met Windows Vista niet vinden, gratis een downloaden.

Klik op het menu Start en selecteer "Alle programma's."

Klik op "Windows Movie Maker" te lanceren.


Klik op het tabblad "Home" en "video's en foto's toevoegen."

Bladeren om naar de foto die u wilt toevoegen aan de presentatie. U kunt meerdere foto's selecteren door te drukken en vasthouden van de "Ctrl", "Shift" of, bij het selecteren van individuele foto's. Klik op "Open" om de foto's toe te voegen. U vindt de lijst van foto's een te zien na de andere in het rechterpaneel.

Klik op "Add Music" uit het tabblad "Home". Bladeren om naar het muziekbestand dat u wilt gebruiken als achtergrond soundtrack voor uw presentatie. Klik op het muziekbestand en klik op 'Openen'.

Klik op "Movie Machine" van het tabblad "Home".

Klik op de "Play" knop of druk op de "spatiebalk" om een ​​voorbeeld van de slideshow met muziek.

Klik op "File" en selecteer "Save Movie." Kies "standard definition", "high definition" of "breedbeeld", volgens uw voorkeuren.

Typ een naam voor de presentatie en kies een bestemming om de presentatie op te slaan. Klik op "Opslaan".

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha