Hoe maak je een cyclus Rag Rug beginnenRag vloerkleden zijn makkelijk te maken en kost weinig of geen geld. Alles wat je nodig hebt is wat extra materialen en een beetje 'know-how om te naaien. Verzamel je oude kleren, handdoeken en lakens en maak een handel nuttig en decoratief voor uw huis.

Knip je materiaal in stroken stof. De stroken stof voor tapijt rag moet dezelfde breedte allemaal. Twee centimeter breed is meestal een goede breedte, maar dit kan variëren, afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Neem drie stroken, houdt ze samen aan de ene kant in een uniform en een knoop. Met behulp van een grote veiligheidsspeld, speld de knoop van een kussen. Hierdoor kunt u een betere grip van de banden te krijgen wanneer het vlechten van strips voor uw vod tapijt.


Als het knooppunt een kussen bevestigd u zult de stroken aan elkaar weven. Zorg ervoor dat de vlecht is krap. Aan het einde van het vlechtwerk kan elke strook breiden door naaien of knopen van andere lengte materiaal. Ook in dit geval voor zorgen dat de stroken dezelfde breedte.

Nadat je vlecht is een paar meter in de lengte moet een slangachtige vorm van de vlecht maken. Deze spoel zal de vorm voor uw vod tapijt bieden. Start spoel laten vallen het knooppunt uit de veiligheidsspeld en vormen een spoel met de knoop in het midden. Naai de rijen van vlecht samen hand om fit ronde te blijven.

Doorgaan vlechten, kronkelende en naaien totdat de lap tapijt op de gewenste grootte bereikt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha