Hoe maak je een computer traag wordt stoppenDe computers staan ​​bekend om te draaien traag, vooral als je ouder wordt. Deze prestatievermindering wordt vaak veroorzaakt door een combinatie van bestanden georganiseerde en onvoldoende random access memory (RAM). Gelukkig beide problemen zijn gemakkelijk op te lossen en vertonen geen dure software. Binnen een paar minuten, zou je op zijn minst het dubbele van de snelheid van de computer.

Open het menu Start en typ "Schijfopruiming" in de zoekbalk. Klik op het programma Schijfopruiming in de zoekresultaten. Schakel het selectievakje naast alle opties te selecteren en klik vervolgens op "OK". Dit zal onnodige bestanden te verwijderen en ruimte vrij te maken op uw computer.

Open het menu Start en typ "Schijfdefragmentatie" in de zoekbalk, dan opent u het uit de lijst met zoekresultaten. Klik op 'Defragmenteren schijf "en laat de computer defragmentatie en het organiseren van uw bestanden. Dit proces vereist wezen bestanden verspreid over de computer en zet ze netjes in een virtuele archief, dus de tijd die nodig is om ze te vinden verminderen.


Sluit alle programma's die niet worden gebruikt. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor elk programma en selecteer "Exit" of "Sluiten" in het pop-up menu. De software die op de computer, hoe langer het zal neigen te zijn.

Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van het bureaublad, kies "Nieuw" en klik op "Connect". Typ "% windir% \ system32 \ rundll32.exe Advapi32.dll ProcessIdleTasks" (zonder de aanhalingstekens) en klik op "Volgende". Geef de verbinding een naam, bijvoorbeeld "Geheugen wissen" en klik op "Finish". Dubbelklik op de verbinding als de computer is traag om de RAM te wissen om het versnellen van de computer. Met andere woorden, zal de computer Sluit alle geopende programma's, of de programma's die u gebruikt, onzichtbaar of programma's op de achtergrond draaien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha