Hoe maak je een computer sloten houdenElke pc-gebruiker kan niet uitleggen hoe frustrerend het is als je computer crasht, vooral wanneer het proberen om een ​​taak uit te voeren onder een strikte deadline, voer de laatste zinnen van een e-mail, of zelfs het verpakken van de laatste fase van een spel. In werkelijkheid is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Echter, er zijn stappen die u kunt nemen om uw computer te houden van bevriezing.

Verminder het aantal programma's tegelijk open. Volgens Logan Well of PCAholic.com meeste vastlopen veroorzaakt door een gebrek aan RAM. Elke keer als u een programma opent, begin je enkele van de geheugen RAM gebruiken. Als u een multi-tasker en de noodzaak om meerdere programma's tegelijkertijd te gebruiken zijn, voeg extra RAM. Elke fabrikant heeft een specifiek type van RAM (zie bronnen). Als je eenmaal weet de soort, kan je altijd online bestellen of krijgen van de winkel.

Run "Schijfdefragmentatie" op een routine-basis. Dit proces reinigt uw harde schijf en de volgorde van de bestanden. Om de harde schijf in Windows XP te defragmenteren, opent u Deze computer en klik met de rechtermuisknop op "C:" drive. Selecteer Eigenschappen en klik vervolgens op het tabblad Extra en selecteer "Defragmenteren." Het programma voor de Windows Schijfdefragmentatie opent. Wanneer u zeker bent dat u alle actieve programma's hebt gesloten, klikt u op 'Defragmenteren'. Het proces kan lang duren, afhankelijk van de grootte van de harde schijf. Sluit het programma als het eenmaal is voltooid.


Schoonmaken van uw register ten minste eenmaal per maand. Er zijn verschillende programma's die deze functie kan vervullen. PC Tools Registry Mechanic 9 voor Windows is een van de gemakkelijkste in de markt. Installeer het programma (zie bronnen) en uitvoeren van een scan. Dit zal het register te controleren en te lokaliseren alle items die veilig kan worden verwijderd.

Voeren Antivirus/Antispyware scans, ten minste een keer, twee keer per week. Zorg ervoor dat u een betrouwbaar anti-spyware en anti-virus programma op uw computer is geïnstalleerd. Er zijn verschillende gratis beschikbaar online. AVG Anti-Virus Free Edition 9.0, Norton 360 versie 3.0, en McAfee Total Protection 2010 zijn enkele van de vele. De meeste beschikken ook over automatische updates.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha