Hoe maak je een canvas tas makenDeze canvas tas kan worden gedaan in minder dan een uur. Het is de perfecte maat voor het dragen van lunches, hapjes en zelfs uw tuingereedschap. De uiteindelijke grootte van de draagtas voor deze tutorial is 9 ½ cm breed en 12 ½ centimeter lang. Maak deze eenvoudige tas één keer, en kunt u de grootte aan te passen aan uw behoeften.

Hoe maak je een canvas tas maken

Snijd een grote 11-inch door 26 inch lang stuk van uw canvas materiaal. Rimpels glad te strijken. Snij twee stroken, elk 13 cm lang, de structuur ervan.

Met de goede kanten op elkaar, vouw het materiaal in de lengte doormidden. De gevouwen rand, smullen van ½ centimeter van materiaal om een ​​plooi te creëren. Speld de vouw in de plaats.


Sluit de bovenranden van de zak, met een ¼ inch naad. Op dit punt, moet u een gevouwen stuk stof met een vouw langs de vouwen randen hebben en geëindigd op elk uiteinde van de open zijde.

Om de handgrepen, pen een uiteinde van een strip vast in een van de gestikte randen. Pin 1 ½ cm in het vierkant en 1 inch vanaf de top. Loop de strook naar de andere kant van de rand genaaid en herhaal de pinning. Naai vast na hetzelfde punt lijn als de zoom. Herhaal dit voor de andere kant van je tas.

Naai de zijnaden, waardoor een naad ½ inch. Snijd alle draden en het overtollige materiaal van de naden.

Draai de zak binnen naar buiten, naar buiten duwen van de onderste hoeken, zodat de plooien creëert hoeken. Vul uw tas met goodies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha