Hoe maak je een caleidoscoop BuildKaleidoscopes zelfgemaakte zijn leuk, mooie boten die studenten in staat om door te kijken en te zien een prachtige serie van kleuren, symmetrische ontwerpen. Ze werken doordat een kleine hoeveelheid licht door het einde passeren en stuiteren heen en weer tussen de glanzende plastic aan de binnenkant, lichtdoorlatende gekleurde kralen en tonen een prachtig beeldscherm. Als je de caleidoscoop rond en rond draaien, de kralen en pailletten vallen rond binnen en het creëren van nieuwe projecten.

Gebruik een marker om een ​​10 cm trekken 20 cm rechthoek transparante dekkingsgraad van kunststof. Knippen met een schaar, bocht in de vorm van een driehoek, en de tape, zodat deze gesloten blijft.

Schuif de plastic driehoek in een kartonnen rol keukenpapier. Leg de rol papier handdoek op het ene uiteinde op de top van 10 cm in het vierkant zwart karton. Gebruik een scalpel om het vierkant gesneden dat zij aan één uiteinde van de rol papier handdoeken past. Zet vast met tape en maak een gat in het midden van het plein.


Wikkel 10 cm vierkant transparante film boven het andere uiteinde van de rol papier handdoeken. Houd met een hand terwijl zachtjes duwen in de behuizing met de andere hand aan een zak in plastic folie te creëren. Vul de zak met gekleurde kralen, strass en pailletten. Begin zak met 10 cm in het vierkant van vetvrij papier en zet vast met een elastiekje. Gebruik een schaar geen plastic folie of vetvrij papier in overschrijding van meer dan de elastische weg te snijden.

Breng een lijn van lijm die loopt helemaal naar beneden de lengte van de rol van papieren handdoeken. Wikkel een stuk karton in de kleur van uw keuze om de rol en zet vast met lijm. Voeg een andere lijn van lijm op het papier volledig veilig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha