Hoe maak je een Business kandelaar startenKaarsen zorgen voor een warme en gastvrije sfeer in elke kamer, en ook fungeren als deodorants. Ze helpen om de aandacht te vestigen op een centraal punt in een ruimte, terwijl het helpen om stress te verlichten. Volgens de National Candle Association, meer dan $ 2 miljard aan kaarsen worden verkocht in de VS elk jaar. Veel van deze klanten zijn op zoek naar creatieve en ongebruikelijke kandelaars. Sell ​​kaarshouders kan een goede deal als je weet waar te beginnen en hoe het product de markt.

Ontdek de fiscale wetgeving in uw buurt en vraag om een ​​sofi-nummer als je nodig hebt om te zeggen. En 'vrij en is zeer noodzakelijk één of verkoop van lokaal.

Verzin een naam voor uw bedrijf kaarshouder dat is ongebruikelijk en aantrekkelijk. Baseren op aspecten van jezelf, of de karakteristieken van de kandelaars.


Maak een ander monster houders. Inzicht in kosten van levering en hoe lang het duurt om elk product te maken. Beslis over een prijs voor elke kaars houder.

Het ontwerpen van een visitekaartje worden verspreid op beurzen en ambachtelijke shows. Maak een label dat uw naam, contactgegevens en website heeft, indien van toepassing. U wilt ervoor zorgen dat mensen kunnen het weer vinden als ze willen uw product.

Maak een scherm dat gemakkelijk is om neer te halen en in te stellen voor de ambachtelijke beurzen. Zorg ervoor dat je stabiel planken die ruimte voor al uw kandelaars hebben. Kandelaars die de juiste maat voor uw houders, zodat u kunt zien hoe ze werken. Breng voorwerpen, zoals een picknickmand met een fles wijn en glazen om uw kandelaar verbeteren.

Breng wat van uw kandelaars in de plaatselijke winkels in het gebied om te zien of de eigenaren zijn geïnteresseerd in de verkoop in opdracht. U kunt ook een kraam in een zending winkel huren. Bij de verkoop in opdracht of herkomst, er zeker van zijn dat de prijs die u in rekening is kosteneffectief.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha