Hoe maak je een Brandhout Rack Met de metro makenEen brandhout rek is handig bij het stapelen van hout in het huis in de buurt van de kachel of open haard. Het rek maakt het hout te zijn netjes op een plaats en niet verspreid als toen gestapeld op de vloer. Een rack 2 meter lang, 2 meter hoog en 12 cm breed, gemaakt van 1/2 inch gegalvaniseerd waterleiding staal, maakt een stevige houten frame dat in het huis kan worden geplaatst en niet veel ruimte in beslag.

Schroef een el joint aan elk uiteinde van de twee pijpen 24 centimeter. Draai de gewrichten Ell stevig eindigen met de openingen van alle vier gewrichten ell naar boven gericht op een uniforme wijze.

Voer de resterende twee pijpen 24 centimeter in de naden ell van een pijp 24 centimeter en draai naar beneden. Schroefverbinding ell op de toppen van elk van de verticale pijpen 24 cm; Draai beide verbindingen ell eindigen met de openingen van beide in dezelfde richting.


Schroef een pijp 12 centimeter in elk van de twee gewrichten ell op de tweede buis 24 centimeter en vastdraaien.

Bevestig een buis 12 centimeter aan elk van ellen aan de uiteinden van de verticale buizen 24 centimeter en draai de gewrichten ell. Schroef gezamenlijke ell op de uiteinden van deze twee buizen 12 inch, draai ze en eindigen met de openingen van beide ell gewrichten naar beneden.

Spin een buis van 12 cm in elk van de gewrichten ell beneden gericht en draai de poll

Bevestig het midden van elk van de uiteinden van de buizen aansluiten op de keerzijde van 12 centimeter, draai en draai ze.

Spin de andere helft van de buis fittingen 12 mm, verbonden met de tweede buis 24 inch, schroef en draai ze.

Breng de twee helften van de pijpverbindingen elkaar en vastschroeven en vastdraaien. Het rek is compleet en zal alleen te staan. Het rek kan worden geschilderd met spuitbus verf kan metaal.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha