Hoe maak je een borduurwerk van vilt overdragenWol vilt is een mooie basis stof voor borduren. Het is zacht en de naald glijdt door zonder enige weerstand. Het vlakke oppervlak zorgt punten plaatsen nauwkeurig. Vilt is ondoorzichtig, die goed is omdat de draden op de achterzijde niet doorschijnen, maar dit ondoorzichtigheid betekent dat vele methoden voor het ontwerp over op het weefsel, zoals het gebruik van een licht tafel of volgen, werkt niet op vilt.

Plaats het vilt op een harde ondergrond. Leg de sjabloon op de gewenste locatie op het vilt en houd deze op zijn plaats met een enkele pin in de rand van het model boven de tekening.

Open een blad van koolstof tailoring in een kleur iets lichter of donkerder dan het vilt en plaats deze tussen het model en het vilt, met de gekleurde kant naar de vilt. Carbon maat is zwaar papier met een laag van kleur "wax" aan één zijde.


Traceren over het ontwerp met een wielspoor. Een tracing wiel is een wiel van dunne metalen op een handvat. Voor dit project, een wiel met een zigzag rand is beter omdat het een stippellijn die minder zichtbaar door het borduren zal zijn zal maken. Teken alleen de delen van het ontwerp dat wordt bedekt met borduurwerk, omdat het moeilijk om markeringen van het vilt verwijderd.

Til de reden van tijd tot tijd om zeker te zijn dat de tekenen zichtbaar zijn. Als ze niet, druk harder of gebruik een andere kleur.

Verwijder de sjabloon uit het vilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha