Hoe maak je een borduurwerk hulpmiddel Punch elektrische gebruikenEen hulpmiddel borduurwerk elektrische punch is een draagbare machine die kan boren ongeveer 500 steken per minuut. Dit betekent dat u snapshots prachtige borduurwerk loops kunt maken zonder te hoeven worstelen. De pons punten achter het oppervlak van het doek. De lussen door het stof zo de plot is zichtbaar op de voorkant. Deze draagbare instrument gebruikt kan worden aangesloten op een stopcontact; het kan ook op batterijen.

Rijg de naald. Kijk goed naar de naald - is een holle buis, scherp aan de ene kant. Het andere uiteinde van de naald het oog op een holle as schuine. Plaats de stokken aan de kant puntige naald, door de holle as en verwijder het van de andere kant van het handvat. Leid de draad zelfs als de cyclus glijdt uit en trek de stokken uit de augustus Verlaag de draad van het uiteinde van de stokken en volledig scheiden van enten.

Steek de draad door het oog van de naald. Uitgaande van de afgeronde punt van de naald, trek threader door het oog van de naald. Steek de draad in de slips en terug te brengen glipt uit het oog van de naald. Geef een duw naar beneden om de draad, zodat het komt uit de punt glijdt. Scheid de draad van het enten.


Plaats de naald op de juiste behoud van de open zijde van de naald in de richting van de handpalm. Houd de naald, zodat de duim is in lijn met de open zijde van de naald. Plaats de naald op de stof zodat de naald naar de linkerkant van de boorrichting. Beweeg de naald naar beneden, wat leidt met de zijkant van de naald.

Druk op de naald totdat het handvat raakt de stof. Til de naald teneinde te worden geplaatst alleen op het oppervlak. Wees voorzichtig niet te verhogen boven het oppervlak of de draad zal worden uitgetrokken. Ga naar de omvang van een brede naald en geef een andere punch. Blijf dit herhalen totdat de rij is voltooid. Om naar de volgende regel, verplaats de naald, zodat de afgeronde rand is tegen de vorige rij punch. Zorg ervoor dat de open zijde van de naald nu wordt geconfronteerd met de ongebruikte ruimte. Punch een andere lijn. Dit betekent dat nu beweegt in de tegenovergestelde richting. Wanneer deze rij is voltooid, zet opnieuw de naald en pons de volgende regel. Houd ponsen als deze, van richting verandert, totdat de gehele ruimte binnen is gevuld

Punch in een aantal plaatsen in het gebied die al geteisterd na het beëindigen van de bovenstaande stappen. Houd uw vinger stevig op de laatste punt en trek de naald een beetje 'uit de buurt van de stof. Knip de draad af.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha