Hoe maak je een Boppy Lining makenEen Boppy kussen is een handelsmerk van dat nieuwe moeders kunnen gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals voor de borstvoeding de baby of te nestelen in voor een dutje. Het kussen is een C-vormig en gemakkelijk om een ​​hoes, welke de Boppy zal beschermen door spugen maken gemorste melk fles of andere vlekken. Met behulp van een krant, kunt u een basismodel te doen voor het project, en ook naaien beginners in staat om een ​​eenvoudige voering Boppy samen te stellen zal zijn.

Leg de Boppy op een vel papier en teken de omtrek van het kussen met een potlood. Snijd de track naar een eenvoudig patroon Boppy maken.

Vouw een stuk stof in de helft in de richting van de breedte zodat een dubbele laag stof. U kunt elk materiaal dat u wilt gebruiken, maar katoen of fleece zijn zacht en goed te wassen.


Bevestig het patroon papier voor de bovenkant van de stof met pinnen. Knip langs het model waardoor ongeveer een rand van een duim langs de omtrek om de naadtoeslag. Verwijder de pennen recht, en nu moet je twee panelen in bijpassende stof hebben.

Leg de stof panelen op de top van elkaar, en naai een naad langs de grens met de naaimachine. Laat een deel van zes centimeter open de rits, en trek de binnenvoering met behulp van deze opening. De ruwe randen van het weefsel moet nu binnen de naad glad buiten.

Naai plaatst een rits zes centimeter in de opening die u links, zodat u kunt comprimeren en decomprimeren van de kap op te zetten en uit te trekken van de Boppy.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha