Hoe maak je een bok Stitch makenBuck is een punt van gemeenschappelijke huid gebruikt met vetersluiting plaat. Deze stijl van vetersluiting zorgt voor een gladde, zelfs lineair patroon. Het punt persoon vaak enigszins diamant als verdraaien van de einden naar de regel van leer te naaien en het middelpunt vlakker. Dit creëert een artistieke uitstraling en enkele mysterie over hoe u het punt gemaakt. In een paar korte stappen, kunt u uw eigen huid buck-gestikt maken en ontrafel het mysterie voor u.

Stel een divider vleugel aan de breedte u wilt dat uw punt uit de buurt van de rand naad of de zijkant van het stuk. Sleep de scheidingslijn langs de huid een lijn op de huid te markeren. Aanbrengen van de stukken van de huid over een snijmat rubber.

Plaats één beitel vetersluiting op de grootte van het punt dat u het maken, het markeren van de afstand van uw hoek divider. Rijden de beitel door de leer (één of twee stuks) een segment recht te trekken.


Steek het ene uiteinde van een multi-center veter beitel in het segment van de eerste snede. Lijn de juiste beitel met lederen oppervlak en gids pin door de huid met behulp van een houten hamer. Verplaats de tanden uit de buurt van de snij-gebied. Schuif de laatste paal in de laatste slice. Niveau van de beitel. Lijn tips met scheidslijnen. Rijden met de tanden door de huid met behulp van een houten hamer. Herhaal het hele stuk tot alle openingen worden gesneden vetersluiting.

Zet lederen veters 1/4-inch breed of breder dan op een naald rijgen. Breng de veter neer tussen uw stukken huid en een stuk op de achterkant van het stuk en trek tot 1/2 inch van vetersluiting shows over de naad. Begin uw vetersluiting halverwege langs een kant van het stuk. Uw eerste aanspreekpunt alles gaat naar links of achterkant van uw resterende punten, om zo het eerste punt om het stuk en vetersluiting vergrendelen.

Breng de naald te snijden vetersluiting achter waar je je naald gebracht door. Passeren twee stukken leer gesneden. Houd de kant misstanden en plat op de huid. Trek gastvrij. Handhaving van de kant op de wet van leder, afgewerkt kant naar buiten. Breng de naald recht door de volgende snede op het leer boven- en onder de staart op de rug leren veter. Houd de kant misstanden en plat op de huid. Trek de Lace Comfort.

Breng de naald recht door het volgende punt geknipt van achter naar voren. Houd de veter gedraaid zodat het uiteinde zijde naar buiten. Trek de punt. Neem de naald recht door het volgende punt gesneden van voren naar achteren. Houd de veter gedraaid zodat het uiteinde zijde naar buiten. Trek de punt. Doorgaan rond het stuk.

Neem je laatste punt van voor naar achter door de huid voorkant. Rijg de naald over de bovenkant van het laatste punt door de leer linksachter. Breng de naald tussen de stukjes leer en trek de comfortabele punt. Snijd de overtollige huid en steek de uiteinden van de leer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha