Hoe maak je een bocht Tied Deken makenVastgebonden dekens zijn warm, knuffelig dekens die kunnen worden gemaakt in elk formaat. Ze zijn makkelijk te maken, goedkoop, in minder dan 20 minuten in beslag en vereisen slechts een scherpe schaar en een aantal fleece stof.

Ze zijn perfect voor geschenken en worden verwelkomd door vele vrijwilligersorganisaties voor gebruik door ouderen, zeer jonge en gehandicapte mensen van alle leeftijden in tussen. Zie het gedeelte Bronnen voor links naar vrijwillige organisaties die graag een deel van uw dekens.

Koop twee stukken van no-sew fleece stof. Kies stoffen die goed in elkaar lijken en zijn van hetzelfde gewicht. De stof moet 8 centimeter breder en langer is dan het formaat dat u wilt.

Leg de stof op een plat oppervlak groot genoeg is voor het hele stuk plat te liggen. Leg de verkeerde kanten van de twee stoffen aan elkaar.


Pin samen rond de omtrek van ten minste 8 cm van de rand om niet te interfereren met de snijspleten. Ruimte van de pennen ongeveer om de 8 tot 10 inch te voorkomen dat de stof niet wegglijdt. Snijd de stof zo dat beide stukken precies dezelfde grootte.

Knip een 4 bij 4-inch vierkant uit elke hoek, zodat de deken zal liggen wanneer het klaar is. Zaag altijd door beide weefsels tegelijkertijd, elke plaats draagt ​​een snede.

Snijd sleuven rond de gehele buitenkant van de deken. Elke sleuf moet 4 cm diep en op afstand van 1-2 cm, afhankelijk van de grootte van de deken. Hoe groter het zwembad, kan het meer ruimte zijn.

Begin in een hoek en bind de eerste stroken boven en onder elkaar met behulp van een platte knoop of een dubbele knoop. Draai de knoop dus het is tegen de ongesneden deel van het dek, maar niet zo strak dat de deken niet plat liggen.

Doorgaan helemaal rond de deken vóór het bereiken van de eerste bocht. Glad uit de deken en opnieuw doen alle knooppunten die niet tevreden zijn. Het dek is voltooid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha