Hoe maak je een beschadigde Quilt herstellenQuilts zijn vaak familiestukken die al jaren zijn geweest. Vaak, als een dekbed is opgeslagen gedurende langere tijd zullen tekenen van veroudering of beschadiging vertonen. Het repareren van een beschadigde quilt timing en precisie neemt, maar de resultaten zijn de moeite waard.

Geven de deken een grondige gaan over, op zoek naar tekenen van falen of gerafelde kabels, rafels randen of mot schade.

Reparatie losse naden of randen draaien meer en appliqueren neer met een dunne draad. Appliqué is het proces van het toevoegen van stukken aan de top van een quilt gestikt beneden.


Voer reparaties uit voordat het wassen van de deken. Niet wassen een quilt beschadigd voordat het opgelost was. Probeer het stofzuigen een dekbed in plaats van wassen om het behoud van het van verdere schade.

Fix gaten in de quilt wegsnijden genoeg van het beschadigde weefsel om een ​​schone rand om mee te werken te maken. Vervang het ontbrekende stuk stof dat zo dicht mogelijk bij het origineel. Als het een vintage dekbed, proberen te vinden vintage stof dat de totale uitstraling van de quilt past.

Zaag niet helemaal door de quilt. Schade treedt meestal op een zijde en laat de aanslag of ondersteuning, aangezien beide één stuk.

Kijk voor de schade aan de randen en vervang het door de vereniging nieuwe naad. Snijd elke naad bindend en hand gerafeld of beschadigd in een nieuw stuk. Draai de randen over en naaien positie.

Vervang de gehele rug van een deken als de schade aan het weefsel te uitgebreid voor de reparatie. Snijd gewoon een nieuw stuk van de back een paar centimeter groter dan het origineel dekbed, draai over de randen en naai vast. Gebruik deze methode voor antieke quilts niet gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha